Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 9 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Britney Spears haalt uit naar fans na posten van topless foto op Instagram

Britney is back! Dat was de boodschap van de topless foto die ze afgelopen week op Instagram postte. Op de foto zagen we Britney Spears van achteren terwijl ze in haar badkamer stond en haar haar opzij legde zodat haar rug te zien was. Toch dachten veel fans dat het niet Britney was doordat de tattoo’s van de ster niet te zien waren.

Nu haalt Britney Spears uit naar die beschuldigingen.

Britney Spears post topless foto

Op 7 juli postte Britney Spears een topless foto op Instagram. Ze stond daarop in de badkamer, voor de wastafel en liet haar rug op de foto zien. In de caption schreef ze geen tekst, maar drie emoji’s. De foto riep veel vragen op bij haar fans, die massaal “FREE BRITNEY” reageerden. Anderen waren er helemaal niet zeker van dat het wel Britney Spears was die op de foto stond. Zo schreef een fan, “We know this isn’t you” en kreeg de reactie 9000 likes. Een andere fan voegde toe, “Yall know this ain’t Britney right??”

Vervolgens legde een fan uit waarom dit Britney niet is door de vraag te stellen, “Where are the tattoos?” Britney Spears heeft normaliter namelijk een bloementattoo op haar onderrug en een Hebreeuwse tattoo in haar nek. Op de foto zien we helemaal geen tattoos. Eerder kregen fans geen reactie van Britney, maar later deelde ze een illustratie van een meisje met bloemen en schreef ze, “Our Father who ART in Heaven HALLOWED BE THY NAME !!!! Pssss you better F–KING BELIEVE IT !!!!”

Lady Gaga post een topless selfie zonder make-up op Instagram en fans gaan los

Reactie op Instagram

Toch kwam Britney Spears gisteren met een reactie door een foto te posten met een lange caption waarin ze vertelde dat haters haar kont mochten kussen, “Ok so … I edited out my tattoo on my neck cause I wanted to see what it would look like clean 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ … and yeah I like it better so while you guys are talking behind my back go ahead and kiss my ass haters 😘🍑 !!!!!!” Veel fans zijn van mening dat Britney Spears niet haar eigen account beheert en reageren, “THIS ISNT BRITNEY #FREEBRITNEY”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.