Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 8 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Lady Gaga post een topless selfie zonder make-up op Instagram en fans gaan los

Lady Gaga staat vooral bekend om haar enorme glam en geweldige outfits, daardoor zien we haar maar weinig met haar natuurlijke look. Eerder postte ze al een foto zonder make-up op Instagram en nu plaatst ze ook een make-uploze video op het platform. Daar blijft het niet bij, want behalve make-uploos is Lady Gaga ook topless.

Fans zijn maar wat enthousiast over de video.

Lady Gaga post topless video

Lady Gaga postte de video gisteren op haar feed met de tekst, “may your 🖤 shine like the ☀️”. In de korte video zien we hoe Lady Gaga een selfie maakt terwijl ze geen make-up draagt of een filter gebruikt. Ook ziet het ernaar uit dat ze vrij weinig draagt, want in de video is ze topless terwijl er een briesje door haar bruine lokken waait.

Lady Gaga post wel vaker een natuurlijke foto van zichzelf, om zo een ‘echt’ beeld te geven op social media. Daarmee draagt ze bij aan het normaliseren van echte huid zonder filters en make-up. Het is niet de eerste keer dat ze een make-uploze selfie post, afgelopen zomer postte ze een foto waarop haar natuurlijke sproeten te zie waren. Daar schreef ze bij, “Thinking about the world and sending love. I walk in circles and reflect sometimes about what I want to say. I want to say I love you.”

Instagram / @ladygaga

Bella Hadid poseert topless en met rood haar voor het goede doel

Make-uploze selfies

Lady Gaga is niet de enige die bijdraagt aan een echt beeld op social media. Zo zagen we eerder Jennifer Lopez, Billie Eilish, Kylie Jenner en Millie Bobby Brown make-uploze selfies op Instagram posten. Het lijkt erop dat de trend onder celebrities steeds meer toeneemt, want ook Hailey Bieber en Kim Kardashian hebben inmiddels meegedaan. En alles wat de bovenstaande celebrities doen, wordt een trend.

Deze 8 celebrities laten hun echte huidtextuur zien op Instagram

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.