Gina Koninkx
Gina Koninkx Celebrity 12 apr 2022
Leestijd: 1 minuut

Oh baby, baby! Britney Spears is in verwachting van haar derde kindje

Sinds Britney Spears van haar familie is verlost, vliegt het heugelijke nieuws ons om de oren. Ze voelt zich weer vrij en als herboren. En dat er nóg een geboorte aan zit te komen is vanaf nu geen geheim meer. Britney Spears deelde op Instagram namelijk zwanger te zijn.

Britney Spears is zwanger van haar steun en toeverlaat Sam Asghari. Britney heeft al twee kinderen en zal hiermee haar derde baby op de wereld zetten.

Britney Spears en Sam Asghari zijn in verwachting van een baby

Britney Spears plaatste gisteravond een nogal cryptische post op Instagram – zoals wel vaker. Maar wie zich een weg weet te banen door alle Emoji’s en uitroeptekens leest al snel dat de popster zwanger is: ‘So I got a pregnancy test … and uhhhhh well … I am having a baby 👶🏼’

De post werd binnen no time opgepikt door de wereld en de likes en comments blijven maar binnen stromen. Niet zo gek, want na de moeilijke jaren die Britney achter de rug heeft gunt niemand haar minder dan groot geluk. Nadat ze begin 2022 eindelijk vrij was van het curatorschap van haar vader, gaf ze al aan veel plannen te hebben.

Zo liet ze meteen weten dat met name zij en haar vriend nog veel plannen hebben in de toekomst en graag samen een baby zouden willen krijgen. Dat is dus nu gelukt! Ze suggereert zelfs dat ze misschien wel zwanger is van een tweeling: ‘If 2 are in there … I might just lose it 😬😬‘. Wij wachten geduldig (nou ja, eigenlijk ongeduldig) af op meer berichtgeving over haar zwangerschap én uiteraard haar allereerste bump pictures.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.