Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 11 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian noemt Pete Davidson haar ‘late night snack’ in nieuwe spicy (!) fotoreeks op Instagram

Kim Kardashian is totally in love en iedereen mag het weten. Ze steekt haar affectie en geluk niet onder stoelen of banken en wat hoort daar in deze moderne tijd ook bij? Juuuuist, een serie lieve (en kleffe) Instagram-foto’s. Eerder maakte ze haar relatie al IG-official maar nu doet ze daar nog een schepje bovenop door Pete haar ‘late nite snack’ te noemen.

JUICY.

Kim Kardashian tot over haar oren verliefd

Kim Kardashian en Pete Davidson werden op 31 oktober 2021 voor het eerst met elkaar gespot en fans wisten niet wat ze van dit ‘stel’ moesten vinden. Is het echt? Is ze niet nog met Kanye? Hoe loopt dat af? Kim en Pete waren toen samen met Kourtney Kardashian en Travis Barker op de Knott’s Scary Farm in Buena Park, Californië.

Begin februari noemde Pete Kim voor het eerst ‘zijn vriendin’ (CUTE) en heeft hij zelfs een brandmerk laten zetten. Sindsdien gaat het hartstikke goed met de twee lovebirds en Kim post zojuist zelfs een foto waar ze samen op te zien zijn.. en de foto is nog hartstikke spicy ook. En nu maar hopen dat ex-man Kanye niet over zijn toeren gaat na het zien van deze beelden.

Kim heeft met haar 299 miljoen volgers op Instagram binnen enkele minuten al ontzettend veel supportive reacties verzameld. Zo reageert zus Khloe met: “Can you get any cuter” en Foodgod a.k.a. bestie Jonathan Cheban met “The guy can ORDER!!!”

Valentijnscadeau

Tijdens de Jimmy Kimmel Live Show vroeg de host van het programma of de zoen tussen Kim en Pete tijdens de SNL-sketch ook echte hun eerste kus was. “Yes, that is,” liet Kim weten. Ook vertelde de 41-jarige SKIMS-oprichtster over haar cadeautje dat ze op Valentijnsdag heeft gekregen: “Actually, for Valentine’s Day he got me the rug and the whole outfit and the little genie lamp. So I do own the rug.” Goeie zet, Pete.

Kim Kardashian heeft de moeder van Pete Davidson ontmoet

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.