Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 15 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Het Britse koningshuis deelt nooit eerder vertoonde foto’s ter nagedachtenis aan prins Philip

Afgelopen vrijdag overleed prins Philip op 99-jarige leeftijd. Het Britse koningshuis herdenkt hem nu door nooit eerder vertoonde foto’s te delen via social media. Prins William en vrouw Kate, maar ook prins Charles en Camilla plaatsen op Twitter oude foto’s om herinneringen op te halen.

De foto’s werden nooit eerder gepubliceerd.

Britse koningshuis deelt oude foto’s

William en Kate delen een foto waarop prins Philip en koningin Elizabeth samen met zeven van hun achterkleinkinderen te zien zijn. De foto werd in 2018 gemaakt door de hertogin van Cambridge, de kleinkinderen zitten met hun overgrootouders op de bank in Balmoral Castle.

Onder een andere foto staat een lange tekst, geschreven door prins William. Hij spreek daarin zijn dankbaarheid uit over alle momenten die hij met zijn grootvader heeft mogen beleven. Ook zegt hij in de tekst dat hij dankbaar is dat zijn vrouw Kate hem lang heeft mogen kennen. Verder belooft hij door te gaan met het ondersteunen van koningin Elizabeth, zoals zijn grootvader dat gewild zou hebben.

Prins Philip

Op een volgende foto van het Britse koningshuis uit 2015 zien we William en Kate met hun kinderen George en Charlotte naast koningin Elizabeth en prins Philip. Op Twitter schrijven ze dat ze prins Philip blijven herinneren als vader, grootvader en overgrootvader.

Niet alleen William en Kate delen verschillende foto’s ter herinnering aan prins Philip, ook prins Charles en Camilla delen een oude foto op Twitter. Op de foto zien we prins Philip met een jonge Charles tijdens polo te paard. De foto komt uit 1966 en is nooit eerder vertoond. In de tweede slide deelt hij een foto met zijn vader tijdens de bruiloft van prins William en Kate. De caption luidt, “Remembering The Duke of Edinburgh as a much-loved Father and Father-in-Law.”

Later deelt Charles nog een video met momenten uit het leven van zijn vader.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.