Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Beauty 15 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Kaia Gerber is fan van de asymmetrische bob: zo draag je hem

We zijn niet vies van lange lokken, maar zo nu en dan gaan voor een korter kapsel is ook zeker niet mis. Celebrities als Kim Kardashian, Kaia Gerber en Hailey Bieber geven ons elke dag inspiratie om weer een stukje korter te gaan, en die inspiratie is meer dan welkom. Zo zien we dit jaar ook de bob weer terugkomen, samen met de asymmetrische variant.

We geven je inspiratie hoe je de coupe het beste kunt dragen.

Asymmetrische bob: de haartrend voor 2021?

Haartrends zijn er genoeg, als je het ons vraagt. Zo zijn haarstijlen uit voorafgaande jaren weer helemaal on trend en zien we haartrends als reverse contrast en de bob ook een flinke opmars maken. Kortom: genoeg om van te genieten dit jaar als het gaat om haartrends, and we’re totally here for it.

Nu de bob terug van weggeweest is, betekent dat uiteraard ook dat de asymmetrische bob even om de hoek komt kijken. We zien onder andere celebrities als Kaia Gerber en Lucy Hale volop genieten van de nieuwe haartrend, en we geven ze groot gelijk. Ben jij nu ook toe aan een nieuwe en kortere coupe, maar heb je geen idee waar je voor wilt gaan? Dan is de asymmetrische bob misschien wel wat voor jou.

Bob met een twist

De asymmetrische bob geeft je coupe een twist, en dat is natuurlijk alles wat we willen. Doordat één kant van je bob korter is geknipt of langer is gelaten, komt je gezicht beter uit en is je kapsel net iets unieker dan gewoonlijk. We hebben wat haarinspiratie voor je verzameld. Spoiler: na het zien van deze korte koppies wil je ASAP een asymmetrische bob nemen.

1. Wavy

2. Jaren ’20 stijl

3. Naar achteren

4. Lichte krullen

5. Diepe zijscheiding

6. Stijle lokken

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.