Emma Toussain
Emma Toussain Home & Interior 31 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Pimp je woonkamer met een nieuw en zeer budgetvriendelijk vloerkleed

Als je iedereen op social media mag geloven, liggen alle huizen vol met de duurste designeritems. Leuk én prachtig, maar ook niet echt haalbaar. Als jij een heel huis in moet richten dan wordt het al snel heel erg duur. Nieuw vloerkleed nodig? Wij vonden een pareltje.

Pimp je woonkamer met een nieuw en zeer budgetvriendelijk vloerkleed

Dit kleed mag dan niet heel erg origineel zijn, het past wel bijna in elke ruimte. Stijlvol maar simpel, dat is precies waar veel huishoudens naar op zoek zijn. Dit item zorgt ervoor dat jij de ruimte eenvoudig kunt stylen naar wens, het geeft je namelijk precies die moderne en gezellige look waar je naar op zoek bent. Leg hem in de woonkamer, onder de eettafel of onder je bed, met drie maten en twee verschillende vormen is er altijd wel eentje die past. De kleinste rechthoekige variant is 133 cm x 200 cm en kost je nog geen vijftig euro. Ja, echt.

Vloerkleed via groupdeal
Groupdeal

Je koopt het kleed via Groupdeal.

Zo zie je maar dat een mooi ingericht huis helemaal niet duur hoeft te zijn.

Op zoek naar een e-bike?

We zijn lekker bezig met deals zoeken voor jullie en we hebben ook een hele fijne e-bike gevonden. Natuurlijk is de VanMoof wél een een prachtig product, maar helaas kunnen we daar niet zo veel meer mee gezien het faillissement. Was jij aan ‘t sparen voor een e-bike? Dan is het goede nieuws dat je nu véél minder geld uit hoeft te geven. Wij vonden via Groupdeal een fiets van Veloci, waar je nog geen 1500 euro voor betaalt.

De fiets die wij vondenis een showmodel, dus er is al op gereden door testers. Dit is max. vijftig kilometer, dus dat is hartstikke prima. Ook kan het zijn dat je lichte gebruikssporen ziet, maar who cares? Lekker shoppen meiden!

Hoe weet je dat je niet meer verliefd bent op je partner? 5 x tekenen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.