Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Events 31 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Slapen in een brughuisje tijdens de Canal Parade? Dat kan dit weekend

Pride week is van start gegaan en aanstaande zaterdag staat de iconische Canal Parade op de planning. Wil jij eerste rang zitten? Dan heeft Booking.com het ideale verblijf voor je.

Eén gelukkig paar maakt kans op een onvergetelijke Pride Amsterdam weekend, inclusief een uniek verblijf van twee nachten in een brugwachtershuisje op de Amstel.

Naast de befaamde parade zijn er deze veel meer toffe events in het teken van Pride – je vindt ze hier.

Het ultieme Pride weekend

Ter gelegenheid van Pride Amsterdam en de beroemde Canal Parade introduceert Booking.com het Pride Amsterdam Canal ‘SWEET’ Weekend. Met als missie om het voor iedereen makkelijker te maken om de wereld te ervaren, ongeacht van wie ze houden of hoe ze zich identificeren, en als hoofdsponsor van Pride Amsterdam, biedt Booking.com één ​​gelukkig paar een Canal Parade-ervaring tijdens het slotweekend van Pride Amsterdam van 4 tot 6 augustus.

Booking.com
Booking.com

Deze unieke ervaring is inclusief een verblijf van twee nachten in het brugwachtershuisje van SWEETS hotel ‘Amstelschutsluis’, midden op de Amstel en in het hart van de parade. Ter gelegenheid van Pride Amsterdam wordt het brugwachtershuisje onder andere aangekleed met prachtige portretten van bekende LHBTI+ gezichten, allemaal gemaakt door LGBTQ+-fotograaf Cyriel Jacobs, oprichter van Stunnin, het eerste drag magazine van Nederland.

Booking.com
Booking.com
Booking.com Pride
Booking.com

De twee gasten worden per boot met een privé kapitein naar hun unieke suite op het water gebracht, waar ze worden verwelkomd door het Peruaans-Nederlandse drag-icoon en Booking.com Travel Proud-ambassadeur Envy Peru. Beide gasten krijgen ook van haar een privé make-up tutorial, waarin ze tips en tricks deelt om de ultieme Pride Amsterdam-look te creëren. En de parade kijk je vanaf je eigen balkon of vanaf het VIP-deck aan de overkant.

Lijkt dit jou wel wat?

Het Pride Amsterdam Canal ‘SWEET’ Weekend van twee nachten is exclusief beschikbaar voor één gelukkige paar boekers van vrijdag 4 augustus tot en met zondag 6 augustus 2023 voor een totaalbedrag van slechts € 20,23. De ervaring is exclusief te boeken op Booking.com vandaag, op 31 juli 2023, om 10:00 uur Nederlandse tijd op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.