Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Beauty 26 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

De ‘cali twist’ wordt onze favoriete haarstijl deze zomer

Ook al zijn de kortere kapsels dit jaar een enorme trend, toch zijn er veel vrouwen die de lokken iets langer willen laten. Wanneer het warmer wordt vinden we het alsnog fijn om de haren uit de nek te halen en op te steken. En deze zomer zullen we daarom massaal de cali twist voorbij zien komen. Wij vertellen je alles over deze frisse haarstijl en hoe je hem in elkaar flanst.

You’re welcome.

Cali Twist

De cali twist is een vervolg van de haarclips, die we afgelopen zomers voorbij zagen komen. Vrouwen draaiden massaal hun haren omhoog en zette het vast met zo’n clip. De cali twist is de verfrissende opvolger van deze trend, en ook nog eens vrij makkelijk te behalen.

Deze haarstijl is de laid back versie van de french twist. De french twist is een vrij nette en chique haarstijl, terwijl de cali twist wat losser en warriger eruit ziet. Deze versie ziet er nog steeds chique uit, ook al fix je de look binnen enkele minuten.

Een populaire haarstijl

De haarstijl is al geliefd bij menig celebrity, zoals Kim Kardashian, Matilda Djerf en Kendall Jenner. Het houdt jouw haar uit het gezicht en de nek en ziet er ook nog eens leuk uit, wat wil je nog meer?

Zo fix je de look

Op TikTok circuleert al menig tutorial van de french twist. Moeilijk is het zeker niet, maar een beetje oefening heeft de haarstijl soms wel nodig. Met een beetje vettig haar blijft de haarstijl het best zitten, dus heb je een keer geen tijd om jouw haar te wassen, dan is dit misschien wel the way to go.

@alexgaboury

A slow version of the 30 second French twist.☺️ I hope you found this helpful.🤍 #updo #frenchtwist #hairstyle #easyupdo #easyhairstyles #hairvideos #longhairstyles #hairtutorial

♬ Aesthetic – Tollan Kim

Van Frankrijk naar Californië

Om de cali twist te behalen volg je de stappen van de french twist, om vervolgens wat plukjes eruit te trekken en het haar iets losser en effortless eruit te laten zien. De haarstijl is bijna de just rolled out of bed hair up-do.

Door deze TikTok-hack rock jij elke dag een nieuwe kleur lipgloss

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.