Anne Smits
Anne Smits Beauty 26 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Met deze handige tips krul jij binnen no-time je lange en dikke haar

Aan hacks nooit genoeg. Ze maken je leven een stuk makkelijker en besparen je ook nog eens een hoop tijd. Probeer eens de upside-down wimperkruller-hack, of deze hack waarmee jij elke dag zelf een nieuwe kleur lipgloss creëert. Ben jij ook elke ochtend veel tijd kwijt aan het krullen van jouw lange haar? Dan kan deze hack jou nog eens goed van pas komen.

Krullen waar je u tegen zegt.

Met deze hack krul jij binnen no-time je lange haar

Ben jij niet gezegend met een volle bos krullen, dan zal je zelf aan de slag moeten met krultangen, rollers of andere attributen om je haar in model te krijgen. Maar met deze simpele truc, zitten jouw haren binnen een mum van tijd in de krul.

De krul-hack van Negin Mirsalehi

We zagen de hack bij de Nederlandse influencer Negin Mirsalehi. Op de get ready with me van Negin is te zien dat ze haar haren in een staart doet om vervolgens pluk voor pluk met een krultang te krullen. Op deze manier gaat het veel sneller om je haar te krullen en voorkom je ook dat je plukken haar door elkaar gaan. Doordat het bovenste gedeelte van je haar in een staart zit, zorgt deze hack ook nog voor een natuurlijk look.

Queen of the curls

Negin Mirsalehi laat wel vaker zien hoe ze haar prachtige lange haar in model krijgt. Met behulp van haar eigen Gisou-producten, waaronder de Honey Infused Hair Oil, creëert ze de meest volumineuze lokken. Zie hieronder Negin’s hair routine.

De haarkrullers zijn terug van weggeweest

Ook is het tijdperk van de haarkrullers opnieuw aangebroken, waarmee je eenvoudig (en hittevrij) volume in je haar krijgt. Mocht je ze zelf niet in huis hebben, spit dan eens de kast van je moeder of oma door. Zij zullen ze vast nog ergens hebben liggen.

Dit is de work-outroutine van businesswoman Negin Mirsalehi

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.