Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 11 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Love is in the air! Camila Cabello heeft een nieuwe liefde en dit is de gelukkige man

Het gaat goed in de liefde voor Camila Cabello, want het lijkt erom dat ze een nieuwe vriend heeft. Na een heftige breakup met Shawn Mendes in 2021, is het nu tijd voor een lover die haar hart op hol laat slaan. En die heeft ze gevonden, want deze PDA foto’s wijzen erop dat ze het wel héél gezellig heeft met iemand.

En wij stellen je maar al te graag voor aan de gelukkige man.

Camila Cabello heeft een nieuwe vriend en dit is de gelukkige man

Vriend is misschien een beetje te voorbarig, maar dat er liefde in de lucht hangt is duidelijk. Camila werd hand in hand gespot met Lox Club CEO Austin Kevitch in Santa Monica, California. Het stel ging ontbijten bij Caffe Wooyoo en was niet bang om wat PDA te showen.

Dit is niet de eerste keer dat Camila en Austin samen zijn gespot. Het koppel werd in juni ook al samen wandelend gefotografeerd. En hoewel het onduidelijk is hoe Camila en Austin elkaar hebben ontmoet, lijken ze een flinke connectie te hebben.

Bekijk de beelden van het stel hier.

Een ooggetuige vertelde het volgende aan E! News.

“They were very sweet together and looked happy. They kissed. When they left, they held hands and took a walk together. They had a nice day and looked like they very much enjoy being together.”

Hmmmm, dat klinkt niet als zomaar een wandeling. Hoewel Camila het nog niet Insta-official heeft gemaakt, deelde de wel wat beelden van het desbetreffende weekend op Instagram.

Wie is Austin Kevitch?

De 31-jarige Austin Kevitch is CEO van datinapp Lox Club, en voordat hij Camila ontmoette was hij de eeuwige single. Hij groeide op in Philadelphia en bracht tijdens zijn middelbare schooltijd veel uren door op het sportveld. Een atlethic guy, dus. Nu richt hij zich vooral op zijn bedrijf (en Camilla nu) en dat werpt zijn vruchten af. De net worth van Austin staat namelijk op 5 miljoen.

Hoe ze elkaar hebben ontmoet is onduidelijk, maar ze hebben wel een gemeenschappelijke vriend, namelijk Nicholas Galitzine. Hij speelde met Camila in de film Cinderella.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.