Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 3 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Cardi B treedt op zonder onderbroek, mét zichtbare tampon

Het is niet de eerste keer dat rapper Cardi B de afgelopen weken de aandacht trekt. Een aantal dagen geleden ging er al een video viral waarin te zien is dat ze haar microfoon het publiek in gooit, nadat ze een drankje naar zich toegegooid krijgt. Momenteel gaan er al weer nieuwe shockerende beelden viral. Ook dit keer weer van een optreden in Las Vegas.

If it’s up, then it’s up, then it’s up, then it’s stuck“, krijgt plots een geheel nieuwe betekenis…

Cardi B gaat los in Las Vegas

Tijdens een (zacht gezegd) gewaagde performance in Drai’s Nightclub in Las Vegas liet Cardi B in een gouden minijurk met franjes, meer zien dan alleen haar rap- en danskunsten. De “WAP” rapper (en inmiddels Beauty-ondernemer) shockeerde het publiek doordat ze zonder ondergoed het podium betrad. Wél was er een ander opvallend detail te zien, namelijk haar tampon, die duidelijk zichtbaar was en synchroon met haar meebewoog op de ritme van haar dansmoves.

Bekijk de video van Cardi B hier.

What happens in Vegas…

Maar dat was niet het enige opvallende dat de afgelopen dagen gebeurde in Vegas.

Tijdens het eerste optreden was Cardi B, volgens omstanders, boos op haar DJ. Hij zou haar liedjes, volgens haar, steeds te snel afzetten en een volgende starten. Als reactie gooide Cardi boos haar microfoon zijn richting in toen het concert afgelopen was.

Nog een keer

Waar je zou denken dat dit wel genoeg gedoe is, gooide Cardi, de dag na dit incident bij Drai’s Beachclub nogmaals haar microfoon. Cardi moedigde het publiek aan om water naar haar te “spetteren”. Dit verzoek leidde tot een verrassende reactie: een fan gooide zijn open drankje richting de rapper. Hierop gooide Cardi met veel kracht haar microfoon terug naar de plek waar het drankje vandaan kwam, waarna beveiliging moest ingrijpen.

… stays in Vegas

Inmiddels heeft de vrouw, die de microfoon incasseerde aangifte gedaan bij de politie. Er zijn tot nu toe geen arrestaties verricht, maar Cardi wordt wel genoemd als verdachte in een onderzoek naar het incident.

Cardi B staat er normaal gezien om bekend zeker geen blad voor de mond te nemen. Toch hebben haar vertegenwoordigers dit keer nog niet gereageerd op het voorval. Wat de reden ook moge zijn, één ding is zeker: Cardi B blijft ons verrassen met haar shockerende acties.

Lizzo vertoonde seksueel wangedrag in déze Amsterdamse bar, eigen crewleden klagen haar aan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.