Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 6 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Je kunt nu Carrie Bradshaw’s appartement en kledingkast huren in New York City

Het is alweer meer dan 20 jaar geleden dat we Carrie Bradshaw voor ht eerst zagen schitteren in Sex and the City. Samen met Miranda, Charlotte en Samantha liep Carrie in stilettos door New York City opzoek naar één ding: liefde. Carrie Bradshaw was ook vaak te vinden in haar fabulous appartement en hier kan jij nu ook een nachtje in slapen. Ja, je hoort het goed: Sarah Jessica Parker biedt fans een once-in-a-lifetime verblijf aan in Carrie’s appartement.

Het beste nieuws: je krijgt ook een inkijkje in de beroemde kledingkast van Carrie.

Appartement Carrie Bradshaw

Echte Sex and the City fans weten dat het appartement van Carrie Bradshaw een centraal punt is in de serie. Zo schrijft Carrie haar wekelijkse column aan haar bureau bij het raam en zien we Carrie ontelbare keren door haar kast rennen. En natuurlijk niet te vergeten: haar iconische badkamer met twee deuren en haar keuken die altijd onaangeraakt blijft.

Dit alles is binnenkort te huur via Airbnb. Sarah Jessica Parker host namelijk op 12 en 13 november twee overnachtingen voor twee gasten in een reconstructie van Carrie’s appartement. Het iconische appartement plus de kast van Carrie Bradshaw kunnen voor één avond van jou zijn voor slechts $ 23 per nacht. Dit jaar is namelijk het 23-jarige jubileum van Carrie Bradshaw.

Kate Glicksberg
Sex and the City carrie bradshaw's appartement
Kate Glicksberg

Ervaring

Sarah Jessica Parker vertelt hoe het is om Carrie Bradshaw te spelen. “The Carrie Bradshaw character is close to my heart, and it was such a joy to revisit her world for the continuation of the Sex and the City story,” vertelt Parker. “I look forward to our audience experiencing Carrie’s New York as upfront and literally standing in her shoes for it.” Die volledige ‘Carrie-Experience’ krijgen bezoekers, want gasten worden tijdens hun verblijf ondergedompeld in een echte Sex and the City ervaring.

Bij aankomst krijgen gasten een warm virtueel welkom van Sarah Jessica Parker in thema van de SATC-intro. Natuurlijk is het mogelijk om de beroemde trap voor het huis van Carrie af te lopen en op avontuur te gaan in New York City. Hier hoort een Cosmopolitan en een goed gevulde kast bij en die zijn er natuurlijk ook. De iconische kast hangt vol met de favoriete looks van Carrie: van de Patricia Field tutu tot prachtige schoenen. De droom van elke Sex and the City-fan.

1635954939_846_Sex
Kate Glicksberg AirBnb
Sex and the City
Kate Glicksberg

Boeken

Sex and the City-fans die geïnteresseerd zijn kunnen vanaf maandag 8 november om 18:00 een aanvraag indienen om een verblijf te boeken op airbnb.com/sexandthecity. Gasten moeten er wel rekening mee houden dat het dragen van een mondkapje en het houden van 1,5 meter verplicht is door de lokale wetgeving. Ook zijn gasten zelf verantwoordelijk voor hun reis van en naar New York City.

Zitten wij op maandag 8 november om 18:00 klaar achter onze computer klaar om dit geweldige appartement te boeken? Absofuckinglutely!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.