Julia Schaap
Julia Schaap Werk & Carrière 25 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze carrièrelessen van Blair Waldorf moeten wij vaker gebruiken

Blair Waldorf is bij velen van ons het favoriete personage uit Gossip Girl. Niet alleen om haar schemes en het perfect uitziende leven, maar ook om haar kwetsbaarheid. Daarnaast zijn ook veel dingen erg herkenbaar, ook Blair had onzekerheden en haar leven liep niet altijd op rolletjes. Toch kwam alles op zijn pootjes terecht. Vooral voor haar carrière gebruikte ze mooie quotes waar wij allemaal wat van kunnen leren.

We zetten er een paar op een rijtje.

Blair Waldorfs levenslessen

“If you really want something, you won’t stop for anyone or anything until you get it.”

Als je écht iets wil, laat je dan door niemand tegenhouden. Doe iets waar jij gelukkig van wordt, en zet het ‘graag aardig gevonden worden’ maar even aan de kant. Het maakt niet uit wat je doet, sommige mensen hebben altijd wat te klagen. Blijf hard werken voor je doelen, het maakt niet uit of mensen waar jij niks mee te maken hebt jou dan een fearless bitch vinden.

“Nothing’s holding me back anymore. I know what I want, and I’m gonna get it.”

We mogen allemaal wel iets zelfverzekerder zijn als het op onze carrière aankomt. Daar is niks arrogants aan. Iedereen mag weten dat jij hard werkt. Own je successen en wees daar trots op. Werk naar je doel en verlaat de mensen die je niet supporten, precies zoals Blair zou doen.

“What I want is to become a powerful woman.”

Vrouwen zijn tegenwoordig succesvoller dan ooit, dit komt voornamelijk door de kansen die wij zelf grijpen. Ook Blair greep haar kansen, of dat nou op een eerlijke of oneerlijke manier ging, ze kreeg wat ze wilde.

“Even when it seems impossible, try your hardest to remain positive.”

Helaas gaat het leven niet altijd over rozen, waardoor je carrière soms anders loopt dan je had gehoopt. Blijf in ieder geval niet in negativiteit hangen, ook al denk je dat een tegenslag het einde van de wereld is. Doe je best om de positieve dingen te blijven zien, zo kun je je weer richten op nieuwe doelen. Zo zou Blair het namelijk ook aanpakken.

$$$ – Dit kost het om een dag te leven als Blair Waldorf

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.