Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 1 aug 2022
Leestijd: 4 minuten

Holy moly: zo ziet de originele cast van MTV’s The Hills er tegenwoordig uit

Eén van onze eerste reality-obessies: The Hills. Dit programma over en jonge dames en heren in Los Angeles was ontzettend populair en dat kwam vooral door alle dramatische verhaallijnen, ruzies en gebroken harten, designerkleding, the LA-lifestyle en alles wat daarbij komt kijken. De themesong ‘Unwritten’, gezongen door Natasha Bedingfield, kunnen we nog woord voor woord meezingen en dat komt echt niet omdat we zo’n groot fan van deze zangeres waren.

De eerste aflevering werd uitgezonden in 2006 (JA ECHT) en alle oud-castleden zijn inmiddelds dus al lang volwassen. Kids, getrouwd, etc. Wij zijn dus wel even benieuwd hoe het met ze gaat.

The Hills

Het realityprogramma was een hit – iedereen wilde zien hoe het leven in LA er aan toe ging. En dan geen ‘normaal’ leventje, nee, in de serie volg je jong-adolescenten met goeie looks, geld en een toffe baan. Daarnaast hebben ze heel veel knappe vrienden, gaan ze elke avond uit en lopen ze in de mooiste kleding. Ze lunchen in de hipste tentjes en kunnen elke dag genieten van het zonnetje. Denk bijvoorbeeld aan de it-girl Lauren Conrad, de stoere Audrina Patrigde of de bitchy Kristen Cavallari. Hoe gaat het nu met ze? Wij zijn héél erg benieuwd.

Zet ondertussen onze favoriete Hills-tune aan voor de beste ervaring:

Lauren Conrad

Lauren is helemaal niet meer bezig met tv – ze richt zich nu op ondernemen. Ze is inmiddels 36 jaar oud eb heeft een eigen beauty-en lifestylemerk onder haar eigen naam. Ook is ze moeder van twee hele schattige jongetjes én is ze getrouwd met William Tell. Happy little family!

Audrina Patrigde

Audrina, het stoere maar lieve meisje uit The Hills. Ze viel al snel voor de charmes van Justin Bobby en heeft daar lang mee gescharreld. Uiteindelijk viel ze voor Corey, iets wat voor haar niet zo goed afliep. Corey bleek instabiel én gewelddadig, zelfs na de geboorte van dochtertje Kirra. Inmiddels zijn de twee gescheiden en leeft de 37-jarige een happy single life, samen met haar 6-jarige meisje.

Heidi Montag en Spencer Pratt

Je verwacht het misschien niet.. maar Heidi (35) en Spencer (38) zijn nog steeds samen! Als je een trouwe kijker was weet je dat Lauren absoluut geen fan was van Spencer en hij ook niet van haar. Toch won de liefde en inmiddels heeft het stel een zoontje.. + nog een jongetje on the way! Het koppel onderneemt vanalles om het leven in LA te kunnen onderhouden en dat lukt ze prima.

Lo Bosworth

Lo was een goede vriendin van Lauren en heeft zichzelf ontpopt tot entrepeneur en schrijfster. Haar nieuwste boek heet: “Love Yourself Well: An Empowering Wellness Guide to Supporting Your Gut, Mind, and Vagina.” Klinkt als een lekkere portie #womenempowerment.

Kristin Cavallari

De blonde bombshell uit Denver is living the mom life! Met drie kids heeft ze het maar wat druk. Inmiddels is ze gescheiden van ex-man Jay Cutler. De twee waren zo’n 10 jaar samen, maar zijn uiteindelijk uit elkaar gegroeid. Ook gingen er geruchten rond dat Jay ontrouw geweest zou zijn, maar hier was naar eigen zeggen niks van waar.

Whitney Port

De altijd stijlvolle Whitney was óók te zien in The City, een spin-off serie over New York. Inmiddels is de 37-jarige Whit ook een momma en al 7 jaar getrouwd met producer Tim Rosenman. Ze heeft, hoe kan het ook anders, een eigen kledinglijn en ook maakt ze YouTube-video’s en podcasts.

Stephanie Pratt

Ook wel beter bekend als het ‘zusje van’.. Stephanie was vrienden met Lauren maar was net zoals haar broer in het bezit van een lastige persoonlijkheid waardoor ze het niet altijd even goed met mensen kon vinden. Een aantal jaar geleden schrokken fans zich dood toen bleek dat Stephanie haast onherkenbaar was door alle plastische chirurgie. Het lijkt erop dat ze nog steeds single is, maar ze vermaakt zich genoeg met haar vriendinnen en hondje.

Kelly Cutrone

Een soort moderne Devil Wears Prada-vibe krijgen wij van haar. Kelly is de CEO van People’s Revolution in New York. Zij was de baas van Lauren en Whitney en maakte het hen niet altijd gemakkelijk. Nu is een baan in PR sowieso niet easy peasy, maar met zo’n baas loop je altijd op je tenen. Kelly is nog steeds betrokken bij haar bedrijf en moeder van de 20-jarige Ava.

Brody Jenner

Brody Jenner, toch wel dé hunk uit The Hills. De zoon van Caitlynn Jenner (en stiefbroer van Kylie en Kendall) leeft een prima leventje zo in Los Angeles. Hij heeft een aantal honden en hij runt een hard-seltzer bedrijf genaamd Mamitas.

Justin Bobby

De inmiddels 40-jarige Justin blijft een rocker en muzikant. Ook zijn lange haren zijn nog niet ingeruild voor een korte coupe, nee, dit is zijn imago. Ook rijdt hij regelmatig motor en lijkt hij nog precies op de JB van 15 jaar geleden.

Laatst heeft Audrina nog gesproken over haar datingleven en daarin bespreekt ze ook Brody Jenner. Wil zij hem daten?! Je lees het hier.

Deze 5 lessen uit The Hills gaan je verder helpen in je carrière

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.