Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Home & Interior 2 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Italian aesthetic – 6x de mooiste pastaborden die van jouw diner een mediterraans feestje maken

Wij hebben een zwak voor mooi servies. Of het nu gaat om mokken, schalen of pastaborden: je mag m’n geld hebben. Want wat is er leuker dan een diner organiseren en de tafel dekken met de mooiste pareltjes van keramiek? Omdat we zo graag (en vaak) pasta eten, zochten wij de meest fantastische pastaborden voor je uit.

Zo smaakt die snelle pasta pesto ineens een stuk lekkerder.

6x de mooiste pastaborden die van jouw diner een mediterraans feestje maken

We behandelen onze koolhydraten graag met respect, dus leggen we ze op eens van deze fijne borden. Dit zijn onze lievelingsmerken en -borden om rigatoni, tagliatelle, cannelloni, orzo en risotto uit te eten.

1. Taste of Puglia  pastabord groen – €16

Het servies van Taste of Puglia wordt gemaakt in (je raadt het al) Puglia, Italië. Ieder bord is uniek, want ze worden met de hand gemaakt. En even eerlijk, deze borden spatten toch van tafel af?

Taste of Puglia

2. Lenta Living x PLHEZ diep bord – €32,50

Wij zijn verliefd op deze gezellige bordjes van Lenta Living in samenwerking met Pien Laat Haar Eten Zien. Pien deelt op Instagram de lekkerste gerechten (vaak pasta!) en deze komen natuurlijk het best tot hun recht op een mooi handgemaakt bord van Lenta.

Lenta Living

3. HKliving 70’s Tigers pastabord set van 2 – €27,95

HKliving weet ons telkens weer te verrassen met het mooiste retro servies. Deze beigekleurige pastaborden staan prachtig op iedere tafel. Nu alleen nog je favoriete pasta erin en het feest kan beginnen.

de Bijenkorf

4. CASA SKY Diep bord donkergrijs – €6,50

Simpel en stijlvol: met dit elegante bord ga je nooit de mist in.

CASA

5. Jotex Nola pastaborden van glas – €18,99

Ga voor een stijlvolle vintagelook met deze schattige pastaborden.

Jotex

6. Motel a Miio Cordoama klein bord – €18

Op het kleurrijke servies van Motel a Miio raken wij nooit uitgekeken. Iedere kleur heeft zijn eigen charme. Het servies handgemaakt wordt in Portugal heeft ieder bord een unieke uitstraling. Ga jij voor roze of toch blauw?

Motel a Miio
Motel a Miio

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.