Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 14 sep 2021
Leestijd: 4 minuten

Waarom er héél veel celebrities niet aanwezig waren bij het Met Gala 2021

Zoals verwacht staat het internet vol met het Met Gala 2021. Van Kim Kardashians unieke outfit tot Rihanna en A$AP Rocky die weer bewezen dat ze het meest stijlvolle koppel van het moment zijn, het was wederom een groot evenement. En hoewel het barstte van de A-listers op het evenement, waren er ook heel veel trouwe gasten niet aanwezig (Blake Lively, Ariana Grande, Lady Gaga, Beyoncé, Kylie Jenner en veel meer). Waarom bleven zij thuis en skipten ze het prestigieuze gala?

We praten je bij.

Met Gala 2021: waarom waren deze celebrities niet aanwezig?

Twitter stond de afgelopen dagen vol met de afgelopen Met Gala-looks Blake Lively, die haar looks altijd lijkt aan te passen op de kleur van de loper. Daaruit bleek dat fans niet konden wachten op haar look van dit jaar. Ook Lady Gaga is, sinds dat ze in vier outfits verscheen tijdens een Met Gala, een icoon tijdens het evenement. En dan hebben we het nog niet over Ariana Grande, Beyonce, Bella Hadid, Harry Styles, Zendaya, Kylie Jenner en Cardi B, die allemaal misten tijdens het Met Gala 2021.

Waar waren ze? Fans waren teleurgesteld dat bovengenoemde namen niet op de rode loper verschenen. Voor een moment leek het er ook op alsof Rihanna niet aanwezig zou zijn, maar die verscheen fashionable late met A$AP Rocky aan haar arm. Toch was het de vraag waarom de grote namen van het Met Gala niet aanwezig waren. We vertellen je hoe het precies zit.

1. Beyoncé en Jay-Z

Het powerkoppel besloot dit jaar niet aanwezig te zijn bij het Met Gala. Ze werden afgelopen week nog gespot in Cannes, in Zuid-Frankrijk, tijdens een welverdiende vakantie.

2. Selena Gomez

Ook Selena Gomez was niet aanwezig, terwijl ze de afgelopen week veel tijd in New York spendeerde. Kort voor het Met Gala besloot ze terug te vliegen naar Los Angeles en ook haar make-up artist deelde dat ze niet aanwezig zou zijn bij het modefeest.

3. Kylie Jenner

Hoewel Kylie Jenner van plan was om naar het Met Gala te komen, liet ze kort voor het evenement weten dat het toch niet ging lukken vanwege haar tweede zwangerschap.

Instagram / @kyliejenner

4. Ariana Grande en Dalton Gomez

Ook de pasgetrouwde Ariana Grande en Dalton Gomez waren niet aanwezig bij het evenement. Ariana besloot eerder al niet naar de VMA’s te komen. “Ariana and Dalton have really been enjoying married life,” vertelde een bron aan Entertainment Tonight. “Ariana is happy and feels very relaxed. She feels like she is entering a new chapter of life and is excited to see where it goes.”

5. Zendaya

Zendaya was ook een van de grote afwezigen tijdens het Met Gala 2021. Ze had wel een goede reden, ze is namelijk aan het filmen voor het nieuwe seizoen van Euphoria.

ANGELA WEISS / AFP

6. Lady Gaga

Waar ze eerder nog met vier outfits verscheen, was Lady Gaga gisteravond de grote afwezige. Ze deelde niet precies waarom, maar werd wel gespot in Los Angeles.

Met Gala 2021 thema
ANGELA WEISS / AFP

7. Bella Hadid

Een graag geziene gast op de rode loper van het Met Gala, maar Bella Hadid koos er dit jaar voor om haar zus Gigi Hadid niet te vergezellen.

ANGELA WEISS / AFP

8. Harry Styles

Nadat hij de data voor zijn Love On Tour 2021 bekendmaakte, wisten fans al dat Harry Styles niet aanwezig zou zijn bij het Met Gala. Hij had een optreden in Houston.

Harry styles stijlevolutie
ANGELA WEISS / AFP ANGELA WEISS / AFP

9. Blake Lively

De allergrootste afwezige van dit jaar was Blake Lively, die helaas geen reden opgaf voor haar afwezigheid.

EPA/JUSTIN LANE

LOL – Blake Lively photoshopte hakken op haar blote voeten en het internet gaat los

10. Dua Lipa

Dua Lipa liet eerder weten niet aanwezig te zijn vanwege het filmen voor de nieuwe thriller Argylle.

Karwai Tang/Getty Images

11. Taylor Swift

Ze was ook al niet aanwezig bij de VMA’s, ondanks haar nominaties. Taylor Swift werd gefotografeerd in Belfast, Noord-Ierland, waar Alwyn aan het filmen is voor Conversations With Friends. Ze was niet aanwezig door de regels rondom reizen.

Larry Busacca/Getty Images/AFP

Met Gala 2021: dit waren de beste looks op de rode loper

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.