Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 15 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze celebrities waren aanwezig op de 34ste verjaardag van Taylor Swift

Op woensdag 13 december blies Taylor Swift 34 kaarsjes uit. En zoals alles in het leven van Taylor dit jaar groots was, werd ook voor haar verjaardag lekker uitgepakt – met een grote groep aan onbekende en bekende vrienden.

Taylor Swift vierde haar 34ste verjaardag woensdagavond in The Box in New York met een paar van haar beste A-list vrienden.

De 34ste verjaardag van Taylor Swift

“Can’t believe this year… actually… happened? Thank you for all your beautiful birthday wishes yesterday” schreef Taylor Swift onder een feestelijke foto op Instagram. En het was inderdaad een bizar jaar. Taylor gaat haar 34ste levensjaar in met miljoenen extra op de bank, een nieuwe lover aan haar zijde, een immense tour achter de rug en een film die nu in de bioscoop draait. Als kers op de taart is ze onlangs ook nog eens verkozen tot Person of the Year van Time Magazine. Woensdagavond schitterde ze opnieuw. We kunnen onze ogen niet van Taylors hemelse Clio Peppiatt jurk (á $2.335) afhouden.

Taylor swift celebrates her birthday in New York City with friends Blake lively and miles teller
ANP

Celebrities aanwezig

In de carrousel die Taylor op Instagram deelde, zien we wie van haar vrienden bij haar verjaardagsfeestje in New York waren. Zo spotten we vriendin Blake Lively, die vaker met Taylor op pad gaat. Ook zijn Gigi Hadid, Zoe Kravitz, Sabrina Carpenter, Miles Teller en Antoni Porowski zijn van de partij.

Op de foto’s van Taylor is vriendin Selena Gomez niet te bekennen, maar in een recente post van Selena zien we dat ze Taylors verjaardag wel samen hebben gevierd. Ook spotten we in deze carrousel meer beelden van Selena en haar nieuwe vriend Benny Blanco. 

Travis Kelce schittert in afwezigheid

En dat de grote vraag: waar is lover Travis Kelce? Als er iemand is die we allemaal aanwezig hadden verwacht, dan is hij het wel.

Helaas kom Travis niet naar het feestje van Taylor komen, omdat hij vastzat in Kansas City voor verplichte footballtrainingen. Het stel kennende, zullen ze het feestje samen dikwijls inhalen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.