Redactie
Redactie Bizarre Bekentenis 20 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Chantal (22): ‘Ik heb seks gehad met mijn stiefbroer en ben nu volledig in paniek’

Iedere week doet een lezeres bij ons haar verhaal. Dit kan een bekentenis zijn, maar ook een zorg óf een gedachte die zij hebben. Van ongemakkelijke dates tot vriendinnenirritaties, en van geldzorgen tot geheime verlangens. Deze week doet Chantal (22) haar verhaal.

Vandaag lees je het verhaal van Chantal* (22). Ze heeft seks gehad met haar stiefbroer en is daarover nu in volledige paniek.

‘Ik heb seks gehad met mijn stiefbroer en ben nu volledig in paniek’

“Mijn moeder is vier jaar geleden opnieuw getrouwd met een man, nadat zij en mijn vader uit elkaar zijn gegaan. Mijn stiefvader is een ontzettend leuke en aardige man. Hij past goed in ons gezin en ik ben daarom ook blij dat mijn moeder hem gevonden heeft. Toen mijn moeder met mijn stiefvader trouwde kwam niet alleen hij bij ons in huis wonen. Hij heeft namelijk ook nog een zoon, die ook bij ons in huis trok. En ik mag het misschien eigenlijk niet zeggen, maar ik vond hem direct al ontzettend aantrekkelijk.

De zoon van mijn stiefvader was wel maar weinig thuis, waardoor we elkaar niet veel zagen of spraken. Maar altijd als we elkaar zagen voelde ik een bepaalde vonk tussen ons. Ik kan het niet uitleggen, maar het was er gewoon. Ik heb het gevoel wel besproken met mijn vriendinnen, maar nooit had ik gedacht dat ik iets met dit gevoel ging doen. Toch liep het een tijdje geleden allemaal uit tot een hoogtepunt.”

Seks

“Toen ik laatst met mijn vriendinnen uit was kwam ik mijn stiefbroer tegen met zijn vrienden. Hoewel we elkaar nooit veel spreken zeggen we elkaar wel altijd even netjes gedag. Maar dit keer was het anders. We kwamen aan de praat en het was eigenlijk ontzettend gezellig. Onze groepjes hebben de hele avond met elkaar op getrokken. Toen het einde van de avond steeds dichterbij kwam besloten we met z’n tweeën naar huis te gaan, aangezien we toch naar hetzelfde adres moesten.

Onderweg hadden we het nog steeds ontzettend gezellig en toen we eenmaal thuis waren gekomen sprong de vonk over. We begonnen te zoenen en eindigden zelfs met elkaar in bed. Dit was absoluut niet mijn bedoeling, maar het gebeurde gewoon. Het moment nam ons helemaal over. Het was heel fijn, maar sinds het gebeurd is voel ik constante paniek. Ik voel me er zo slecht over. We zijn natuurlijk geen echte broer en zus, maar dit kan de hele situatie van ons gezin wel een stuk ingewikkelder maken. We hebben elkaar sinds het gebeurd is niet meer gesproken en ik weet nu niet meer wat ik moet doen.”

Wil je ook (anoniem) je verhaal kwijt? Stuur ons een mail via [email protected].

*De echte namen zijn bekend bij de redactie.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.