Julia Schaap
Julia Schaap Body & Mind 22 jan 2024
Leestijd: 4 minuten

Match made in heaven: deze sterrenbeelden passen perfect bij elkaar

Astrologisch gezien, kan je sommige sterrenbeelden het best vermijden als het aankomt op ware liefde. Niemand heeft zin en tijd om tijd te besteden aan iemand die niet de juiste voor jou blijkt te zijn. Gelukkig zijn er ook genoeg mensen die wel goed bij elkaar passen op basis van hun sterrenbeeld.

It’s in the stars

Steenbok | 22 december tot 19 januari

Vissen en Maagd

Ondanks dat Vissen af en toe een beetje zachtaardig zijn, zijn ze zeker de moeite waard voor de vurige Steenbok. Steenbokken kunnen vaak enorm overdenken, waardoor wat luchtigheid van de vissen soms hoog nodig is. Daarentegen kan jij je partner helpen relativeren, een win-win situatie dus. Ook Maagd is een sterrenbeeld dat goed bij jou past. Vooral op het gebied van passie en emotie is de relatie intens, maar ook de liefde is erg diepgaand.

Waterman | 20 januari tot 18 februari

Weegschaal en Tweelingen

De Weegschaal heeft kenmerken die perfect bij jou passen. Zo is dit sterrenbeeld sociaal, avontuurlijk en flexibel, waardoor dit een perfecte match is. Ook kunnen jullie elkaar goed stimuleren op het gebied van carrière en creativiteit. Ook zijn de Waterman en Tweeling een goede combinatie. Zo is de Tweeling attent en ook jullie seksleven is iets om jaloers op te zijn.

Vissen | 19 februari tot 20 maart

Kreeft en Steenbok

De emoties van de Steenbok zijn nogal heftig, maar jullie lopen allebei niet weg voor jullie gevoelens. Hierdoor zijn jullie juist een goede match. De Kreeft is een beschermend type en daar heb jij geen problemen mee. De relatie loopt stabiel en is bestemd voor de toekomst.

Ram | 21 maart tot 19 april

Kreeft of Vissen

Een Ram zit vol positieve energie, waardoor een Kreeft zich aangetrokken voelt tot jou. Deze charmeur kan jou makkelijk inpakken en brengt het beste in jou naar boven. De Vissen kan nogal schrikken van jouw intense emoties, maar door de rustige houding is dit juíst een goede combinatie.

Stier | 20 april tot 20 mei

Stier of Kreeft

Ja, je leest het goed. Stieren kunnen enorm goed met hun sterrenbeeldgenoten opschieten. Jullie persoonlijke kenmerken matchen goed met elkaar. De Kreeft is een aanvulling en doet zijn best om aan al jouw verwachtingen te voldoen. Beide sterrenbeelden hebben een positieve invloed op jou.

Tweelingen | 21 mei tot 20 juni

Kreeft of Weegschaal

De Kreeft is hevig opzoek naar ware liefde, waarbij je elkaar goed begrijpt. De Weegschaal houdt van avontuur en zoekt graag samen met jou naar nieuwe uitdagingen, op fysiek en mentaal gebied. Best of both worlds, dus.

Kreeft | 21 juni tot 22 juli

Stier en Weegschaal

Zowel het sterrenbeeld Stier als Weegschaal zijn erg nuchter, nieuwsgierig en down-to-earth. Toch zijn beide sterrenbeelden ook in staat om jou te laten ontspannen en jou meer zelfvertrouwen te geven.

Leeuw | 23 juli tot 22 augustus

Tweeling en Schorpioen

Een Tweeling heeft vaak enorm veel charme, wat jij wel kan waarderen. Dit sterrenbeeld houdt van jouw doorzettingsvermogen en karakter, die soms wat heftig kan zijn. Jij hebt veel raakvlakken met de Schorpioen. Beide zitten jullie vol passie, zonder dominant te zijn. Ook op het gebied van loyaliteit, zijn jullie een goede combinatie. Perfect relatiemateriaal dus.

Maagd | 23 augustus tot 22 september

Weegschaal en Steenbok

De Weegschaal heeft een eigen mening en is erg standvastig. Ook tijdens het veroveren van jouw hart. Door de zorgzaamheid zal jouw hart niet snel gebroken worden. De Steenbok houdt van jouw mysterieuze karakter. Liefde komt wanneer je het niet aan ziet komen, forceer dus niks en neem de tijd.

Weegschaal | 23 september tot 22 oktober

Boogschutter en Leeuw

De Boogschutter houdt ervan om avontuurlijk bezig te zijn en nieuwe dingen te leren. De perfecte match met jou, want jij zorgt ervoor dat de Boogschutter lekker nuchter blijft. De Leeuw is niet bang voor een uitdaging. Ook houdt dit sterrenbeeld ervan om jou uit te dagen op een speelse manier, maar als er iemand goed is in spelletjes, ben jij het wel. Beide sterrenbeelden houden van avontuur.

Schorpioen | 23 oktober tot 21 november

Steenbok en Leeuw

Op zowel fysiek als mentaal heeft de Steenbok jou veel te bieden. Zo zorgt dit sterrenbeeld voor passie en door het geduld is dit de persoon voor jou. Ook de Leeuw heeft positieve kwaliteiten die van belang zijn. Door de onafhankelijkheid, blijft er spanning in de relatie. Loyaliteit staat ook hoog in het vaandel, waardoor jullie een goede match zijn.

Boogschutter | 22 november tot 21 december

Ram en Waterman

De Ram is erg sociaal, een eigenschap waar jij op valt. Ook zorgt de Ram voor meer avontuur en lol in een relatie, ook voorkomt dit sterrenbeeld graag ruzies en discussie. Hoewel de Waterman vooral erg avontuurlijk is in de slaapkamer, zal je ook op persoonlijk vlak uitgedaagd worden, waardoor jullie goed bij elkaar passen. Beide sterrenbeelden hebben jou veel te bieden.

Ben jij een van deze 4 sterrenbeelden? Dan ben jij de slechtste leugenaar ooit

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.