Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Events 12 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Taco’s, Tequilla en Techno: Charlotte de Witte komt met een extra feest tijdens ADE

ADE 2023 staat voor de deur en als jij jouw plannen nog niet rond hebt, dan hebben we goed nieuws voor je. Charlotte de Witte organiseert in samenwerking met Don Julio namelijk een tof feest tijdens Amsterdam Dance Event.

En het beste aan alles: de entree van de Charlotada is gratis.

Charlotada x KNTXT Turbo Club tijdens ADE: Tacos, Tequila en Techno

Van 19 tot 21 oktober aanstaande wordt Theater Amsterdam omgetoverd tot de KNTXT Turbo Club en slaan Charlotte de Witte en Don Julio Tequila de handen ineen om de techno-artiest haar drie favoriete dingen te serveren: Tacos, Tequila en Techno. ‘s Nachts presenteert de KNTXT Turbo Club een spectaculaire, nog niet onthulde, line-up van muzikaal talent en overdag is het de Charlotada, een ontmoetingsplek met een ontspannen sfeer en een speciaal samengesteld menu van tacos en tequila cocktails, waaronder de Don Julio Blanco Paloma.

Gratis toegankelijk

Gezien Charlotte haar liefde voor tacos, zullen er verschillende smaken beschikbaar zijn, waaronder een exclusief gecreëerde Don Julio infused ceviche taco. Naast drinks, bites en beats kunnen fans de nieuwste KNTXT merch bemachtigen, waaronder een limited edition Charlotada. De Charlotada is geopend van 12:00 tot 18:00 uur, de toegang is gratis.

KNTXT Turbo Club

Voor iedereen die last-minute besluit om toch een feestje te pakken tijdens ADE: dit is je kans. Nu alle andere feesten stijf uitverkocht zijn, komt dit feest van Charlotte als een geschenk uit de hemel.

Voor de KNTXT Turbo Club zijn de tickets gewoon nog beschikbaar. Behalve die van de vrijdag, die zijn wel al uitverkocht. De tickets zijn €50, wat in verhouding tot andere feesten niet extreem duur is.

Ons advies? Koop tickets voor donderdagavond 19 oktober, dan staat Charlotte zelf de hele avond (van 23:00 tot 05:00) achter de decks. Op de andere avonden zullen dj’s die ook uitbrengen onder Charlotte’s platenlabel draaien. Denk aan Trym, Chris Liebing, Onyvaa en Alignment.

ADE komt eraan: dit zijn de artiesten die wij graag willen zien

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.