Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Fashion 19 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

KNTXT x Filling Pieces: Charlotte de Witte lanceert collectie op de eerste dag van ADE

Twee grote namen slaan de handen ineen voor een samenwerking die niet veel mensen zagen aankomen, maar opeens héél logisch is. Charlotte de Witte (met haar platenlabel KNTXT) en Guillaume Philibert (met zijn Filling Pieces) bundelen hun krachten om tot een bijzondere collectie te komen.

En natuurlijk lanceert de collectie tijdens ADE. Wanneer anders?

KNTXT x Filling Pieces

Guillaume Philibert ontwierp in 2009 de iconische ‘low top’ sneaker, die een brug vormde tussen streetwear en high fashion. De schoen werd razendpopulair en zo werd het Amsterdanse Filling Pieces geboren. Nu, 13 jaar en een heleboel collecties later, slaat Guillaume de handen ineen met de de vrouw aan de forefront van de technoscene: Charlotte de Witte.

De limited edition collectie zal tijdens ADE te koop zijn in de flagshipstore van Filling Pieces en vanaf 20 oktober online. Charlotte de Witte’s platenlabel KNTXT en high fashion streetwearmerk Filling Pieces hebben samen drie limited-edition stukken ontworpen. KNTXT’s kenmerkende undergroundstijl en karakteristieke ‘X’ worden gecombineerd met Filling Pieces’ iconische en exclusieve ontwerpen en expertise. De collectie is een perfecte vertegenwoordiging van beide merken.

Filling Pieces

De collectie bestaat uit een flanel blouse, een cardholder en zwarte leren laarsjes. Vooral die laatste zijn kenmerkend voor de stijl van dj Charlotte de Witte. Wanneer zij achter de decks staat, draagt ze vrijwel altijd stoere zwarte boots. Een zelfontworpen paar mocht daarom niet uitblijven.

Filling Pieces

Charlotte de Witte en ADE

Charlotte de Witte en KNTXT gaan een drukke ADE tegemoet: ze nemen vier dagen lang de flagshipstore van Filling Pieces over, werken aan een limited edition samen met Loop Earplugs, spreken in een panel van de officiële ADE conferentie en verkopen de enorme Ziggo Dome uit voor een ware KNTXT-triomf op vrijdag 21 oktober, waar onder meer (soon to be husband) Enrico Sangiuliano, FJAAK, I Hate Models, Indira Paganotto, Onyvaa, en natuurlijk Charlotte herself te zien zijn.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.