Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Make-up 1 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Charlotte Tilbury komt met Mystery Boxes voor een hele goede prijs en TikTok is al fan

Als er één make-upmerk is dat bij iedereen geliefd is, dan is het Charlotte Tilbury wel. Tijdens Black Friday kwamen ze al met goede deals, maar er is nu een actie ons heel nieuwsgierig maakt: de Charlotte Tilbury Magic Make-up Mystery Box. Beautyliefhebbers op TikTok unboxen ze en het ziet er veelbelovend uit.

Voor de prijs die je betaalt ontvang je een goedgevulde box met allemaal iconische producten erin.

Charlotte Tilbury komt met Mystery Boxes voor een hele goede prijs

Horen we daar 50% korting? Wanneer je een Mystery Box bestelt bij Charlotte Tilbury betaal je slechts de helft van de prijs voor de producten die in de box zitten. Je ontvangt zeven producten voor een prijs van €103,50. En ja, dat is nog steeds een flink bedrag. Maar als je de prijzen van Charlotte Tilburt kent, dan weet je dat dit een goede deal is.

Welke producten er in de box zitten wordt natuurlijk nog niet onthuld, maar één tipje van de sluier wordt wel gegeven. Het Super Nudes Easy Eye Palette zit sowieso in iedere box. Verder weten we dat er producten voor ogen, wimpers en het gezicht inzitten.

Charlotte Tilbury

TikTok is fan en unboxt

Wil jij je graag laten verrassen? Dan is dit het moment om te stoppen met lezen. Beautyliefhebbers unboxen de Mystery Boxes namelijk op TikTok en we moeten toegeven: het ziet er veelbelovend uit. Wij kunnen eigenlijk niet wachten om te zien wat erin zit en dan zijn dit soort video’s een geschenk uit de hemel. De box gaat al viral, dus dat is ons teken om er snel een te bestellen voordat het te laat is.

@lorencollectsmakeup

@charlottetilbury magic & hydrate mystery box. This was £113, the samples & eye blender brush was free! ✨ #charlottetilbury #charlottetilburyskincare #charlottetilburyunboxing #charlottetilburymysterybox #charlottetilburyskin

♬ Aesthetic – Tollan Kim

In de box spotten we een magische combinatie van skincare, primers en lipproducten. Bij een andere TikTokker was de selectie heel anders, zij ontving mascara, lipgloss, lipstick, lipliner, eyeliner, oogschaduw, skincare en een blushpalette.

@violet.hollow

What’s inside my Charlotte Tilbury Mystery Box? 🤩❤️ #unboxing #charlottetilbury #makeupunboxing #makeup #mysterybox

♬ original sound – Violet.Hollow

De Magic Mak-up Mystery Box van Charlotte Tilbury bestel je hier voor €103,50. 

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.