Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Make-up 5 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Charlotte Tilbury komt met een nieuwe highlighter als vervolg op de populaire Light Wand

Altijd wanneer Charlotte Tilbury met een nieuw beautyproduct komt springen wij een gat in de lucht, maar dit keer zijn we extra blij. Het iconische make-upmerk komt namelijk met een highlighter in poedervorm, als opvolger van de razendpopulaire Light Wand.

Dit belooft veel goeds.

Charlotte Tilbury komt met een nieuwe highlighter als vervolg op de populaire Light Wand

Charlotte Tilbury, bekend als de ‘Queen of Glow’, heeft sinds de lancering van het merk in 2017 veel awardwinning make-up producten gelanceerd. Van de iconische Hollywood Flawless Filter (elke 30 seconden wordt er 1 verkocht), tot de uitverkochte sensatie Hollywood Beauty Light Wands. Beide zijn razendpopulair vanwege de manier waarop ze een prachtige glow voor een stralende huid creëren. Nu komt het make-upmerk met een highlighter in poedervorm, die net zo krachtig is als de vloeibare edities, namelijk de Hollywood Glow Glide Face Architect Highlighter.

Op TikTok zagen we iedereen verliefd worden op de Light Wands van Charlotte Tilbury en nu is er zo’n zelfde highlighter in poedervorm. Vandaag lanceert Charlotte Tilbury maar liefst acht kleuren van de pressed highlighter: Pearlescent Glow, Moonlit Glow, Champagne Glow, Pillow Talk Glow, Gilded Glow, Rose Gold Glow, Sunset Glow en Bronze Glow. We hoeven ons dus geen zorgen te maken om een passende kleur.

Charlotte Tilbury

De Hollywood Glow Glide Face Architect Highlighter is vanaf vandaag te koop bij Charlotte Tilbury voor €44.

TikTok in de ban van de Hollywood Flawless Filter

Als er één make-upproduct was dat in 2022 TikTok domineerde, dan was het de Hollywood Flawless Filter van Charlotte Tilbury wel. Alle beautyliefhebbers geloofden hun ogen niet toen ze het product gebruikten.

@thejennataylor

Charlotte Tilbury Flawless Filter 10/10 😍 #makeupreview #productjunkie #makeuproutine

♬ in heat. – Hentai Xander

Of je ‘m nu los gebruikt of als basis onder je make-up: either way zorgt de filter voor een stralende huid. Net als de Light Wand van Charlotte Tilbury trouwens, ook deze zorgt voor een prachtige basis als je de vloeistof mixt met je foundation – dat bewijst TikTok icoon Danielle Marcan maar weer.

@daniellemarcan

diy when ur out of the @charlottetilbury hollywood flawless filter. mix the beauty wand with the beautiful skin foundation :) #makeup #beauty AD

♬ Low Down – venbee & Dan Fable

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.