Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 5 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Een agressieve William en het nazikostuum: prins Harry doet nog meer schokkende onthullingen over zijn familie

Dat prins Harry met een soort media-oorlog bezig is, dat is wel duidelijk. Begin decemeber kwam de documentaire Harry & Meghan online, waarin Harry en zijn vrouw Meghan Markle vertelden over hun leven, het leven als lid van de royal family én de lastige tijd erna. Er was veel kritiek op deze docuserie – mensen begrijpen maar niet waarom ze aandacht zoeken als ze juist uit de spotlights willen leven. Anyway, Harry laat het daar niet bij. Hij brengt een boek uit, zijn memoires, waarin hij nog veel meer onthult over zijn familie. En je raadt het misschien al.. het is niet erg positief.

Prins Harry doet shocking uitspraken over William

Harry vertelt dat hij tijdens een verhit gesprek met zijn broer naar de grond is geduwd en dat de hondenbak onder zijn rug brak, waardoor de scherven in zijn rug zaten.

“It all happened so fast. So very fast,” schrijft Harry naar verluidt in zijn memoire, zo is te lezen op Time. “He grabbed me by the collar, ripping my necklace, and he knocked me to the floor. I landed on the dog’s bowl, which cracked under my back, the pieces cutting into me. I lay there for a moment, dazed, then got to my feet and told him to get out.”

Het nazikostuum

Misschien weet je ‘t nog wel.. in elk geval wel als je voor het jaar 2000 geboren bent. Prins Harry werd tijdens een feestje gespot in een nazikostuum. Dat zorgde voor veel ophef, dat kan je je wel voorstellen. Een Britse royal, in het kostuum van de vijand? Ook al was ‘t maar tijdens een feestje? Volgens Harry was dat het idee van zijn broer en toen nog toekomstige schoonzus Kate. “I phoned Willy and Kate, asked what they thought. Nazi uniform, they said.”, staat op Dailymail.

Genoeg dirt dus weer, wat dus allemaal te lezen is in Harry’s nieuwe boek. Het wordt nu al verwacht een bestseller te worden.. met dit soort onthullingen is dat ook niet zo gek.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.