Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 3 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Te lief! Chase Stokes maakt rode loper debut met zijn nieuwe vriendin

Chase Stokes kennen we allemaal van zijn rol als John B in de Netflix-serie Outer Banks, maar op romantisch gebied zit de acteur ook zeker niet stil. Afgelopen weekend konden we hem dan ook zien bij de CMT Awards en maakte hij met zijn nieuwe vriendin, Kelsea Ballerini een rode loper debut.

Love is in the air.

Chase Stokes heeft een nieuwe liefde

De 30-jarige acteur bevestigde de datingroddels afgelopen maart in een interview met Today, waarna de twee al een aantal keer in het openbaar werden gespot. Nu maken ze dus hun rode loper debut als koppel en lijkt het de goede kant op te gaan.

Op de rode loper

Ieder jaar worden de CMT Awards uitgereikt en Kelsea Ballerini mocht de prijsuitreiking voor de derde keer op rij presenteren. Chase Stokes hing ondertussen de supportive boyfriend uit. Dat de twee gek op elkaar zijn is wel duidelijk, want op de foto’s kunnen we alleen maar grote glimlachen spotten.

In 2022 scheidde Kelsea van haar ex-man Morgan Evans na vier jaar getrouwd te zijn geweest. Dat er al snel een nieuwe vlam aan haar leven is toegevoegd kunnen we wel stellen, want twee maanden later werd ze al met Chase Stokes gespot.

Niet de eerste openbare relatie

Voor de Outer Banks acteur is dit niet de eerste keer dat hij een openbare relatie aangaat. In juni 2020 liet hij bevestigde hij te daten met co-star Madelyn Cline. De twee ontmoetten elkaar op de set van de hitserie en nog voordat het eerste seizoen van de serie in première ging deden de datingroddels al de rondte.

Na anderhalf jaar met zijn tegenspeler te hebben gedatet, heeft de acteur het even een periode rustiger aangedaan. Dit totdat hij Kelsea tegenkwam. De twee tortelduiven lijken in de wolken te zijn en wij zijn benieuwd wat we nog meer van dit koppel gaan zien.

New binge-materiaal: deze films en series verschijnen in april op Netflix

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.