Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Festivals 16 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Chin Chin Festival komt eraan: dit zijn onze favoriete artiesten op de line-up

Zaterdag 1 juli is het zover: dan verplaatst de broeierige sfeer van de Chin Chin Club zich naar de Tuinen van West. Het jaarlijkse Chin Chin Festival vindt plaats en dat belooft wederom een knallend feest te worden. Wij zetten onze favoriete artiesten van de line-up op een rij.

Heb jij, tussen alle technofestivals door, ook weleens zin om met je billen te schudden? Dan is dit je kans. Een stralende zomerdag lang genieten op het openlucht speelterrein van de Amsterdamse partyscene. De héle dag schitteren en sjansen, dartelen en dansen.

De jubileumeditie van Chin Chin Festival

Chin Chin Festival keert op 1 juli 2023 voor de vijfde keer terug naar de Amsterdamse Tuinen van West. Na vier uitverkochte edities, wordt er voor het vijfjarig jubileum van het festival nóg grootser uitgepakt. En dat uitpakken zien we onder andere terug in de line-up, waar onder andere deze toffe artiesten op staan.

Chin Chin

The Opposites

Ja, dat lees je goed. Er wordt voor de jubileumeditie groots uitgepakt met de line-up. Zo zullen The Opposites hun enige optreden in Amsterdam geven op Chin Chin Festival. Het is zeldzaam dat The Opposites nog een optreden weggeven, dus deze kans wil je pakken. Ga jij stralen in het licht van de laser als de koning in de discotheek?

Luuk van Dijk

Dj Luuk van Dijk komt rechtstreeks uit het Amsterdamse nachtleven. De dj staat bekend om zijn swingende tech-house sound – perfect voor als je toe bent aan wat uptempo muziek.

The Partysquad

Nog een goude ouwe: The Partysquad (met Classic Set!!) op de mainstage. Wij weten wel waar we staan om 20:00 stipt.

Waar houden we eetpauze?

Wij gokken dat er op 1 juli genoeg gedronken wordt, maar houden we ook even eetpauze? Chin Chin Festival is niet compleet zonder een food line-up voor de echte lekkerbekken. In samenwerking met lokale ondernemers zal er een heuse streetfood markt zijn, met uiteenlopende en duurzame gerechten. Op de markt is er voor elk wat wils: onder andere kraakverse sushi, veganistische ‘kebab’ en beyond burgers.

Chin Chin

En nog even over duurzaamheid gesproken: Chin Chin Festival draagt graag haar steentje bij door middel van het scheiden van afval, een zuinige stroomvoorziening, duurzaam eten, het schrappen van betaalmuntjes en het gebruik van herbruikbare hardcups. Daarnaast zal er dit jaar een beloningssysteem zijn voor festivalgangers die op de fiets naar het terrein komen. Houden we van!

Wil je ook komen?

Goed nieuws: er zijn nog tickets. Maar ze gaan erg hard de deur uit, dus wacht niet te lang met kopen. Tip van NSMBL: als je met je vrienden een groepsticket haalt ben je goedkoper uit. Bestellen doe je hier.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.