Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 16 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Omg! Dylan Sprouse en Barbara Palvin zijn verloofd

Dylan Sprouse en Baraba Palvin stappen in het huwelijksbootje. Ruim negen maanden nadat Dylan de grote vraag had gesteld, zaten de tortelduiven samen met Cole Sprouse bij V Magazine om te praten over de engagement en de bruiloft.

Congrats to the happy couple

Het interview over de verloving

De drie gingen met elkaar in gesprek over wedding details. Cole Sprouse leidde het interview. We weten allemaal dat Barbara en Dylan hun relatie vrij privé houden, waardoor het een verrassing was dat ze zo openlijk wilde praten over hun relatie en de bruiloft. De twee begonnen met het vertellen over hoe ze elkaar vijf jaar terug hebben ontmoet en de vonk die al vrij snel oversloeg. Wij hadden ook niks anders verwacht, want het koppel lijkt wel gemaakt te zijn voor elkaar.

Dylan Sprouse over de relatie

Dylan vertelde hoe hij gelijk aangetrokken tot Barbara was vanwege het feit dat zij hem bij de eerste ontmoeting begon te roasten. Volgens hem was dat iets dat bij hem was blijven hangen. Daarna zagen ze elkaar voor een halfjaar niet, totdat Barbara contact zocht. De rest is geschiedenis. Vervolgens vertelde hij over hoe het is om een bekend koppel te zijn: “There’s a lot of demand from the general public for full transperency. Which is funny to me because no relationship is fully transperent.”

Barbara Palvin over de verloving

Barbara haakte in op de opmerking van Dylan en over de verloving: “We just want to do it on our time. I’m very happy that we ended up doing it our way.” De twee zullen in Hongarije trouwen, het land waar Barbara Palvin vandaan komt. Volgens het koppel zijn de tradities daar leuker, zoals het ontvoeren van de bruid (?) en zo kan Barbara’s hele familie erbij zijn. Wanneer de twee precies gaan trouwen weten we niet, maar daar zullen we waarschijnlijk negen maanden later over horen. Wij zijn in ieder geval erg blij voor het koppel.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.