Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 3 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Chrissy Teigen deelt video over Bridgerton en heeft veel vragen over de serie

We zijn allemaal groot fan van Bridgerton, ook celebrities blijven niet achter. Vorige week twitterde Kim Kardashian over de serie, nu is The Queen of The Internet, aka Chrissy Teigen, aan de beurt. Ze deelde gisteren een video op haar Instagram Story over Bridgerton.

En daaruit blijkt dat ze heel veel vragen heeft over de serie.

Chrissy Teigen over Bridgerton

Gisteren deelde Chrissy Teigen een video op haar Instagram Story waarin ze er nogal glamoureus uitzag. Ze was opgemaakt voor een shoot, maar had duidelijk het idee dat ze er koninklijk uitzag door de make-uplook die ze droeg. Toch bleek dat ze niet helemaal duidelijk wist waar ze het over had. In de video zegt ze, “I am Chrissy Bridgerton, Lord of Bridgerton.”

Kort daarna had ze door dat dit misschien raar klonk en gaf ze toe, “I’ve never seen the show.” Ze keek naar haar team voor wat uitleg over de serie, maar helaas wisten zij ook niet precies hoe het zag. Dit alles riep veel vragen op bij Chrissy Teigen. “What is it? Is it a town?” horen we Chrissy vragen in de video. Iemand uit haar team denkt dat dit klopt, waarop Chrissy antwoordt, “Oh, Bridgerton’s the place.”

Instagram / @chrissyteigen

Duchess Chrissy

Toch was ze nog niet overtuigd van zichzelf en vroeg ze haar team om verdere opheldering over de serie. “Is her name Bridgerton?” Uiteindelijk zegt iemand uit haar team dat Bridgerton de achternaam van het hoofdpersonage is. Chrissy vindt alsnog dat ze al sinds het begin gelijk had en zegt, “I was correct, I’m the Duchess of Bridgerton.” Ze ziet er in ieder geval zo uit.

En zoals bijna iedereen op de wereld (behalve Chrissy) inmiddels weet, gaat de serie over de familie Bridgerton. De oudste dochter van de familie, Daphne, vindt haar weg naar de trouwmarkt en ontmoet dan The Duke of Hastings, aka Simon Basset, aka de reden waarom we allemaal kijken.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.