Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 3 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Zijn Kylie Jenner en Travis Scott weer samen? Ze zijn nog smoorverliefd op elkaar

Het is even geleden sinds we het voor het laatst hadden over de relatiestatus van Kylie Jenner en Travis Scott. Twee jaar geleden gingen ze uit elkaar, maar ze hielden altijd goed contact voor dochter Stormi. Nu blijkt dat ze nog smoorverliefd zijn en dat ze misschien wel weer bij elkaar komen.

Een bron vertelt aan E! News hoe het precies zit tussen de twee.

Kylie Jenner en Travis Scott

Dat Kylie Jenner en Travis Scott zo goed mogelijke ouders voor Stormi Webster proberen te zijn, is een feit. Afgelopen weekend organiseerden ze nog een Stormi World voor haar derde verjaardag bij Kylie thuis. Volgens een bron van E! News zijn de twee nog steeds smoorverliefd op elkaar.

“Kylie and Travis are still madly in love. You can tell every time they are together that there is a lot of love there. Both of their faces light up when they are together and both seem very happy,” vertelt de insider. Toch hebben ze nog geen relatie en willen ze vooral goede ouders zijn voor dochter Stormi. Maar dat betekent natuurlijk niet dat ze in de toekomst niet bij elkaar kunnen komen. In oktober 2020 plaatste Kylie Jenner nog een foto met Travis Scott op Instagram.

Ouders voor Stormi

Voor nu spenderen ze vooral veel tijd met zijn drieën en proberen ze een goede routine voor Stormi te ontwikkelen. “Kylie and Travis spend a lot of time together with Stormi as a family and aren’t ruling out getting back together,” vertelt de bron. Toch proberen ze een relatie nu niet te forceren.

En ondanks dat ze niet bij elkaar zijn, daten ze volgens de bron ook niet met andere mensen. Het lijkt er dan toch op dat Travis Scott en Kylie Jenner voor elkaar gemaakt zijn. Voor nu is het in ieder geval fijn dat ze goede ouders kunnen zijn voor Stormi. Wie weet wat er nog gaat komen tussen de twee.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.