Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Evenementen 3 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Vroeg pieken in een knappe ambiance: met Club iNN beschikt Amsterdam over een microclub

Voel jij je soms ook een oma in je twintiger jaren? Dan hebben wij het ideale club voor je gevonden. Toen we zeventien waren was uitgaan tot zeven uur ‘s ochtends nog een eitje, maar nu hechten we veel waarde aan die magische acht uur slaap. De nieuwe Club iNN speelt hierop in. Met hun komst beschikt Amsterdam over de eerste microclub.

Misschien ben je al bekend met het concept ‘microclubbing‘. Deze manier van uitgaan is al jaren een ding in New York en Londen, maar is twee jaar geleden ook overgewaaid naar Nederland. Er zijn al verschillende feestjes die met zo’n vroeg-pieken-concept komen, maar gelegen in het levendige hart van het Leidseplein, brengt iNN de allereerste 8PM club permanent naar Amsterdam.

iNN
Club iNN

Eerst borrelen, dan dansen

Club iNN is een plek waar je om acht uur ‘s avonds naartoe gaat om een drankje te doen en waar het langzaamaan verandert in een feest. Om 20:00 stipt openen de deuren en stap je binnen in een sfeervolle zaak. Club iNN is de begin- én eindbestemming. Dompel jezelf onder in de informele sfeer van de bar onder het genot van een glas natuurlijke wijn of een klassieke Negroni. Naarmate de avond vordert, worden de stoelen en banken aan de kant geschoven om een intieme dansvloer te creëren.

Club iNN
Club iNN
Club iNN
Club iNN

Een feestje voor het oog

Een bezoek aan Club iNN is een lust voor het oog. Amsterdamse nachtclubs zijn er genoeg, de een met een nog spectaculairdere ambiance dan de ander. Club iNN is geen uitzondering, maar doet het wel geheel op eigen wijze.

Club iNN
Club iNN

Het interieur door Investerior, is grotendeels geïnspireerd door destijds vooruitstrevende nachtclubs uit de zestiger jaren in Italië, zoals de Piper Club in Rome. Het is een samensmelting van het verleden en de toekomst, klassiek en modern, hoogwaardig en bescheiden binnen één inspirerende ruimte.

Club iNN
Club iNN

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.