Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 23 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Mis het niet dit weekend: gratis Coca-Cola x Rosalía experience in POING Rotterdam

De carrière van Rosalía zit in de lift: de zangeres is niet meer weg te denken uit de hitlijsten. Coca-Cola heeft de handen ineen geslagen met de zangeres. Samen lanceerden ze de nieuwe limited edition suikervrije smaak ‘Movement’, geïnspireerd door de zangeres die altijd in beweging is.

En het mooie is: je kunt het nieuwe drankje aanstaande zaterdag proeven tijdens het gratis Coca-Cola x Rosalía event in POING Rotterdam! De nieuwe Coca-Cola zero sugar draagt de naam ‘Movement’ en is geïnspireerd op Rosalía.

“Als jarenlange Coca-Cola fan ben ik heel blij om een drankje te creëren dat mijn reis door muziek, mode en andere passies samenvat, samen met een nieuw liedje dat ik schreef om deze lancering te begeleiden,” verklaart ze.

Coca-Cola x Rosalía- Experience in Rotterdam

Het ontwerp van de nieuwe limited-edition frisdrank is een reflectie van haar persoonlijkheid, met levendige kleuren en openhartige krabbels die Rosalía met de hand tekende terwijl ze voor het eerst Coca-Cola® Movement proefde.

Benieuwd naar de nieuwe Coca-Cola zero sugar Movement? Ga dan aanstaande zaterdag op 25 februari tussen 13:00 en 19:00 uur naar de gratis pop-up (16+) in POING Rotterdam: Coca-Cola x Rosalía Experience. De bekende vintage-arcade hall in Rotterdam wordt omgetoverd tot een volledige Rosalía-ervaring vol muziek, dans, beauty en fashion.

Speel en dans mee in je eigen videoclip

Je kunt niet alleen de nieuwe smaak proeven, maar ook de nieuwe single van Rosalía ‘LLYLM’ horen. Er is een nagelstyliste en make-up artist om je een touch-up te geven, je kunt tooth gems en nep-tattoos laten zetten én je kunt te gekke content maken in toffe photo- en videobooths. Neem bijvoorbeeld een video op met achtergrondansers op de motorcycle van Rosalía – net als in de videoclip.

De nieuwe limited edition Coca-Cola variant is vanaf nu tot en met eind mei verkrijgbaar. De smaak is een voorproefje van meerdere unieke samenwerkingen die het merk de rest van het jaar zal aangaan binnen het Coca-Cola Creations platform. Bereid je dus voor op nog meer limited edition-smaken!

In samenwerking met Coca-Cola

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.