Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 23 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Gerard Piqué samen nieuwe vriendin uit restaurant gezet om deze opvallende reden

Je zou denken dat je als restaurant-eigenaar niet trotser kunt zijn dan wanneer ex-profvoetballer, ondernemer en (vooral) ex van Shakira je zaak weet te vinden. Toch was de eigenaar van het restaurant waar Gerard Piqué met zijn nieuwe vriendin een hapje wilde eten niet van zijn aanwezigheid gediend.

Whenever, wherever Gerard en Shakira were maybe not so meant to be together…

De – zacht gezegd – rommelige scheiding van Shakira en Gerard

Dat Shakira en Gerard Piqué na 11 jaar uit elkaar weet inmiddels iedereen wel. Gerard ging vreemd en Shakira kwam hier schokkend genoeg achter doordat haar verzorgingsproducten plots wel héél snel op gingen. Shakira, de moeder van Gerards kinderen, nam het zeker niet lichtjes op. Ze vroeg een scheiding aan, maakte een lied over hun niet-zo-gezellige relatie waarin ze de vrouw in de affaire vergelijkt met een Twingo (haha) en haalde vorige week nog flink naar hem uit met een video op Valentijnsdag via Instagram.

Gerard heeft klaarblijkelijk een stuk minder last van de scheiding. Hij is inmiddels al officieel samen met de 23-jarige Clara Chia waarmee hij de affaire had. De beelden liegen er niet om: de twee lijken smoorverliefd.

Avondje uit eten – of toch niet

Niets romantischer dan een avondje uit eten met je gloednieuwe vriendin. Behalve als je er door een wel heel opvallende reden helemaal niet in komt. De avond van Gerard en Clara Chia verliep niet helemaal zoals ze het hadden gehoopt. Het Japanse restaurant in Barcelona dat ze uit hadden gekozen voor hun romantische dinertje bleek namelijk niet zo’n zin in hen te hebben. De eigenaar van het restaurant bleek een grote Shakira-fan te zijn. Als vervolg weigerde een serveerder het koppel te serveren waardoor ze niet veel anders konden dan weer vertrekken.

Op TikTok en Twitter is een video te vinden waarop de twee vanuit het restaurant hun auto in haasten. De fans van Shakira zijn er nog niet achter om welk restaurant het precies gaat, maar zouden de zaak het liefst nu al 5 sterren geven.

The word is out: dít is de naam van de zoon van Paris Hilton

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.