Emma Toussain
Emma Toussain Fashion 31 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit bekende Amsterdamse merk opent pop-up store na rebranding

Is het weer tijd om te shoppen? Vinden wij wel! We hebben iets leuks voor je, want het Amsterdamse Colourful Rebel werkte de afgelopen periode aan een rebranding. Je kent het merk waarschijnlijk wel, maar het zit nu (letterlijk) in een ander en moderner jasje. Van 27 maart tot en met 9 april is de nieuwe collectie in real life te zien in een pop-up store aan de Gerard Doustraat 76 in Amsterdam en kan je hele leuke zomeritems kopen.

Weekendtip!

Colourful Rebel

In de pop-up staat naast de vrouwencollectie ook de Spring/Summer 2023-mannencollectie in de schijnwerpers. Het merk lanceerde vorig jaar voor het eerst een mannenlijn. Hierin had het modelabel de luxe om all out te gaan, aangezien Colourful Rebel is gebouwd op de verkoop van damesproducten.

Over de mannenlijn deelt Oprichter Frank van de Brug: “We sloegen niet de meest commerciële weg in, maar besloten te kijken hoe we een hoogwaardige en opvallende collectie konden maken die echt iets toevoegt aan de bestaande markt. Iedereen weet dat een camouflagejack in april of mei moeilijker te verkopen is dan een T-shirt. Maar we houden ervan dingen anders te doen. Daarnaast zorgt de kwaliteit ervoor dat items langer meegaan, waardoor het geen seizoensproduct is.” Het resultaat? Kleurrijke designs en een aantal oversized unisex items voor de ultieme laid back look.

Colourful Rebel

Cape Town is calling

De Colourful Rebel Spring/Summer 2023-collectie is geschoten in Kaapstad, de favoriete stad van de oprichters. Een perfecte keuze, gezien de lijn bestaat uit kleurrijke shorts, overhemden, jasjes, T-shirts en jurken. Het merk gebruikte nieuwe materialen zoals crochet, satijn en voor mannen heavy cotton met een van de beste wassingen die je kunt vinden.

Over Colourful Rebel

Het Amsterdamse kledingmerk Colourful Rebel (2013) staat bekend om kleurrijke designs voor mannen en vrouwen. Het modelabel ontwerpt tops, broeken, sweaters en hoodies voorzien van prints voor alledaagse gelegenheden.

Bij deze winkels shop je de mooiste tweedehands designerstukken

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.