Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Body & Mind 24 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Modellen en celebrities zijn groot fan van deze populaire workout waarmee je je hele lichaam traint

De afgelopen jaren zijn verschillende soorten van fitness steeds belangrijker geworden. Workouts gaan verder dan alleen gewichtheffen in de sportschool, maar gaan nu vooral om de soort lessen die je volgt. Natuurlijk volgen we dan het liefst de workouts van topmodellen en celebrities zodat we het allerbeste resultaat bereiken. We probeerden de workouts van CORE40 in Amsterdam en kunnen zeggen: wij zijn fan.

Workout bij CORE40

Bij CORE40 worden workouts volgens de Lagree Fitness-methode gevolgd. Deze methode zorgt voor bewezen resultaten door langzame bewegingen om langzaam bewegende spiervezels aan te pakken, waarvan wetenschappelijk is bewezen dat ze meer vet verbranden. Met behulp van een Lagree Fitness® Megaformer-apparaat behoud je continu spanning op je spieren met behulp van veerweerstand waardoor de oefeningen zorgen voor maximale inspanning van je spieren.

CORE40 is een studio die een low-impact en high intensity workout levert waardoor de meest effectieve resultaten behaalt kunnen worden. Lagree Fitness® Megaformer-apparaat wordt gezien als een verlengstuk van het lichaam, waardoor je spierkracht opbouwt en de kern van je spieren gebruikt. Daar blijft het niet bij, want de instructeurs voegen ook nog een uniek mindfulness-element toe aan de lessen, zodat je ook nog eens gebruikmaakt van je mentale kracht.

CORE40

Modellen en celebrities

CORE40 biedt de Lagree Fitness-methodetraining die meer dan 600 spieren per sessie gebruikt om kracht, balans, behendigheid en flexibiliteit te vergroten. Daarmee is de workout al langere tijd geliefd bij modellen als Bella Hadid, Hailey Bieber en Kendall Jenner. Founders Dean en Lisa Grafos lanceerden 13 jaar geleden hun eerste studio in Californië. Zij hadden de resultaten van deze methode al zelf ervaren en wisten wat ze hun klanten konden bieden. Inmiddels zijn er twee studio’s in Amsterdam geopend en zijn al honderden mensen (inclusief wij) fan van de workout.

CORE40

De eerste les bij CORE40 kun je proberen voor €1 via de website.

CORE40 Centrum | Weteringschans 130
CORE40 Zuid | Stadionweg 269

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.