Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Fashion 3 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze winkel verkoopt prachtige en betaalbare dupes van ‘The Frankie Shop’ bomberjacks

Bomberjacks waren afgelopen winter een ding – en dat blijven ze deze winter ook. Als we het hebben over de jassentrends van dit najaar, dan mogen bomberjacks niet ontbreken in het lijstje.

En er is er één bomberjack in het specifiek die de modeliefhebbers dit moment in een chokehold heeft, namelijk die van The Frankie Shop. Een prachtig en kleurrijk exemplaar, maar helaas wel €390.

Gelukkig is er een Nederlandse winkel, die we allemaal kennen, met geweldige dupes in de collectie.

The Frankie Shop Astra bomberjack

Als je op zoek bent naar het perfecte oversized bomberjack, dan ben je bij The Frankie Shop aan het juiste adres. Modeliefhebbers spenderen met liefde hun hard verdiende salaris bij het New Yorkse modemerk. De ‘Astra Bomber’ is op dit moment een cult-item en iedereen probeert en eentje te bemachtigen.

Wij snappen wel waarom dit item zo populair is. De jas is precies de goede hoeveelheid oversized, is gemaakt van een mooie glanzende stof en hangt bij iedereen prachtig om het lijf. Daarnaar is ‘ie er in veel verschillende kleuren, zoals groen, paars, zwart en beige.

De dupe van Costes

Naast dat de bomber van The Frankie Shop stevig geprijsd is, is ‘ie ook nog eens uitverkocht. Maar niet getreurd; bij Costes koop je de perfecte dupe voor een fractie van de prijs.

Wij zijn verliefd op het bordeauxrode exemplaar van Costes, die exact lijkt op de Astra bomber van The Frankie Shop. Door deze te kopen, in plaats van de dure variant, verdien je eigenlijk €310 – volgens #girlmath.

Costes Clean Bomber Jacket – €79,95

bomberjack
Costes

Mocht je verliefd zijn op de groene of zwarte bomber van The Frankie Shop, dan heeft Costes daar ook goede dupes van.

Deze zijn niet gevoerd, dus perfect als tussenjas in oktober. Mochten de temperaturen verder dalen, draag dan een dikke trui onder het bomberjack.

Costes Shiny Bomber Jacket Zwart – €79,95

Costes
Costes

Costes Shiny Bomber Jacket Groen – €79,95

Costes
Costes

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.