Emma Toussain
Emma Toussain Food 13 jan 2023
Leestijd: 1 minuut

Crispy sushi wafels gaan viral op TikTok en het is nu al onze favo lunch

Als wij op de NSMBL-redactie ergens van houden, dan is het lekker eten. En dan kan van alles zijn, niks is ons te gek. We proberen ook graag nieuwe dingen uit en sóms komen we dingen tegen waarvan we gelijk denken ‘Ja, dit is geweldig.’ En we hebben weer zoiets gevonden, want heel onze For You-page staat vol met crispy sushi wafels. En omdat wij geen gatekeepers zijn vertellen we je graag hoe je dit maakt.

Crispy sushi wafels

Misschien kan je je er nog niet zo veel bij voorstellen, maar nadat je hebt gezien hoe deze wafels eruit zien wil je niet anders meer. TikTokker Victoria Minell is de queen van de sushi wafels en één van haar video’s is inmiddels al meer dan 5 miljoen keer bekeken.

Hoe maakt ze de wafels? Nou, heel simpel. Ze pakt een wafelijzer en dan bedekt ze de bakplaat met sushirijst. Dit moet heel even ‘bakken’, (zoals je een wafel zou bakken dus) en dan heb je een cripsy sushi wafel gemaakt van sushirijst. Daarna belegt ze de wafel met zalm, komkommer en avocado, maar dit kan je natuurlijk doen met elke sushi-vulling naar wens. Daarna gaat er nog wat saus overheen en topt ze de wafel af met wat sesamzaadjes.

Bekijk de video hieronder:

@victoriaminell

SUSHI WAFFLES 🍣 Salmon on waffle crispy rice with avocado & cucumber. #recipe

♬ son original – CAMILO

Victoria maakt ook graag andere lekker hapjes, dus check zeker even haar TikTok-account.

Met deze sushi-hack van TikTok maak je de makkelijkste sushi-sandwich ooit

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.