Julia Schaap
Julia Schaap Relaties 8 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Originele date ideeën om te doen tijdens het najaar

Tijdens de koude dagen in het najaar kruip je het liefst tegen je lover aan onder een warm dekentje. Toch wil je er soms ook samen even uit, maar raken de date ideeën op en beland je wéér bij het barretje om de hoek.

Als je toch de spark iets meer wil laten gloeien, kan je ook iets nieuws uitproberen. Wij hebben een paar date ideeën voor je op een rijtje gezet, die jij dit najaar wil uitproberen.

Originele date ideeën om te doen tijdens het najaar

Dus, wat wordt het?

1. Bols Cocktail Experience

Als je van Gin houdt, is dit dé perfecte plek om een date in te plannen. Naast een rondleiding door het Bols museum mag je namelijk ook twee cocktails maken én zelf opdrinken, a win is a win. De cocktail workshop wordt gegeven door een ervaren Bols trainer, die je helpt om de lekkerste cocktails te maken.

 

View this post on Instagram

 
A post shared by Bols Cocktails (@bolscocktails)

2. Samen naar een spa

Op koude dagen is samen vertoeven in een warme spa ideaal. Als je beide tot rust komt heeft dat profijt voor je relatie. Door de rustgevende omgeving heb je meer aandacht voor elkaar en kan je de drukte van het dagelijks leven achter je laten. Plak er een massage aan vast en je hebt de perfecte ontspannen date.

3. Bezoek Fabrique des Lumières

Fabrique des Lumiéres museum is echt een aanrader. Het werk van de grootste kunstenaars uit de geschiedenis wordt tot leven gebracht in combinatie met muziek, waardoor het een modern tintje krijgt. Het museum is te bewonderen in de Zuiveringshal op het Westergasterrein in Amsterdam. En ook belangrijk: het museum is Instagram-proof.

4. Logeer in een boshuisje

Als je er echt even tussenuit wilt, is logeren in een boshuisje het toppunt van romantiek. Samen overnachten in the middle of nowhere met de regen die tegen het dak aantikt, creëert een knusse sfeer. In verschillende delen van Nederland zijn er boshuisjes te huren. De perfecte date als je er écht even uit wil.

Dit zijn de meest cringe dingen om te doen tijdens een date, volgens bartenders

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.