Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Fashion Week 29 sep 2022
Leestijd: 3 minuten

De beste streetstyle looks van Milan Fashion Week SS23

De modeweken zijn nog steeds in volle gang en onze social media stroomt over met de mooiste en meest inspirerende looks. Dit zijn onze favoriete streetstyle looks van Milaan Fashion Week op onze Instagram-tijdlijn die we het liefst regelrecht zouden copy-pasten naar onze eigen kledingkast.

Niet alleen bij de shows wordt je overladen met prachtige looks. De bezoekers buiten de show-locaties in Milaan kunnen er zeker ook wat van.

De beste streetstyle looks van Milan Fashion Week SS23

Daar gaan we dan.

Nina Sandbech

Nina serveert ons 3 trends in 1 look om nu meteen een mental note van te maken. Een strakke legging met een héél grote jas, het liefst met flinke schouders. De torenhoge Mary-Janes van Valentino en een handtas in Shocking Pink (helemaal Barbiecore approved).

Anna Dello Russo

De 60-jarige editor-at-large van Vogue Japan laat ons op dagelijkse basis zien hoe belangrijk het is om jezelf én je outfits niet al te serieus te nemen en om vooral lol te hebben. Zo ook met dit pak van Gucci x Adidas. Zie je maar weer dat stijl geen leeftijd kent.

Leonie Hanne

The streetstyle queen has served some looks again… En niet zomaar. Leonie Hanne shinede ook in drie trends die wij heel veel terug gaan zien. Een gele (1) pailetten (2) jurk met cut-out (3). Wij weten nu al wat we aan willen op New Years Eve.

Tiffany Hsu

Oké, je hebt gelijk, dit is niet bepaald een look waarmee we naar kantoor kunnen, maar de boodschap is luid en duidelijk. Roze mag nóg meer roze zijn komend seizoen. Mij hoor je niet klagen.

Tamara Kalinic

Les Beiges is en blijft een heerlijke kleur om geheel monotoon te dragen. Vooral met één knallende (liefst) fluo uitspatting zoals de oranje Prada hakken van Tamara.

Mina Habchi

Stap 1: haast je naar de kast van een man in je leven. Stap 2: hijs je in een pak en simpel wit shirt dat het liefst een slag te groot is en van je heupen zakt. Stap 3: sla de band om. Klaar is Kees. Moeilijker hoeft het niet te zijn. Zelfs niet voor Milan Fashion Week.

Kim Kardashian

Kim lanceerde tijdens Milan Fashion week haar eerste collectie met Dolce & Gabbana, maar showde haar stijl ook zéker buiten de catwalk. Deze zilveren knaller van een outfit zit een stuk comfortabeler dan haar strakke D&G jurk en wij denken dat Gerard Joling vreselijk jaloers is op deze look (en ja oké, wij stiekem ook).

Emili Sindlev

Ook de cargojeans mogen groter en opvallender en staan bovenaan op onze wishlist. Uiteraard tof om stoer te dragen met dubbel denim en knappe sneakers, maar extra verrassend met een elegante touch, zoals Emili, op kittige hakjes, see through top en glitter-tas.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.