Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 27 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Life in glitter and glamour: Kim Kardashian kan amper lopen in haar strakke jurk en de video is hilarisch

We weten allemaal dat Kim K van accentuerende kleding houdt. Jurken en broeken kunnen soms niet strak genoeg zijn, als haar figuur er mooi in uitkomt. Dit keer heeft ze een jurk van Dolce & Gabbana aan die zo strak zit, dat ze er amper in kan lopen. Gelukkig kan ze er zelf ook om lachen.

It’s the jump on the stairs for me…

Kim Kardashian als gastdesigner voor Dolce & Gabbana

Tijdens Milaan Fashion Week presenteerde Kim Kardashian haar collectie in samenwerking met Dolce & Gabbana, genaamd ”Ciao Kim”. 

De Kardashians waren vorige week al gespot bij meerdere shows tijdens Fashion Week, maar nu blijkt dat ze niet voor niets aanwezig waren in de Italiaanse modestad. Kim werkte namelijk mee als gastdesigner aan de Spring/Summer 2023 collectie van Dolce & Gabbana. Dit maakt Kims cv nog uitgebreider dan het al was: model, realityster, advocaat, business owner én high fashion designer.

Een jurk zo strak dat je er de trap niet mee op komt

En wat zag Kim er prachtig uit. Maar zoals soms al pijnlijk duidelijk wordt, schuilt er een boel ongemak achter al die glitter en glamour. De jurk van Kim zat zo strak, dat ze er amper mee vooruit kwam. Stephanie Shepherd deelt in haar Instagram-story een video van Kim die ongemakkelijk de trap op probeert  te komen in de ultra-strakke jurk. Wij gaan stuk – en gelukkig kan ze er zelf ook om lachen. 

Dit is niet de eerste keer dat Kim zich in een onmogelijke jurk hijst. Tijdens het MET Gala in 2019 droeg Kim de iconische Thierry Mugler dripping dress, die met véél moeite aanging.

Het is algemeen bekend dat Kim Kardashian graag pronkt met haar zandloperfiguur, maar in deze jurk was het zo extreem dat sommige mensen zelfs dachten dat ze een rib had laten verwijderen om erin te passen. Gelukkig blijkt dat niet zo te zijn, want in een video met Vogue laat Kim zien hoe ze zich in haar jurk heeft gewerkt: met een op maat gemaakt korset. Je ziet hier hoe dat in z’n werk ging.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.