Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Events 6 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

De kaartverkoop van Lowlands was zaterdag en dit zijn de grappigste Tweets over het stressvolle moment

Iedereen die dit jaar naar Lowlands gaat: gefeliciteerd met jullie aankoop van het ticket. Afgelopen zaterdag om 11:00 startte de kaartverkoop en in no time waren de 65.000 tickets erdoorheen. En ja, ook wij zaten klaar om een kaartje te bemachtigen. Op Twitter lezen we de grappigste berichten over het stressvolle moment.

Enkele minuten na het starten van de verkoop meldde Lowlands al dat het festival compleet uitverkocht was. Heb jij geen kaartje kunnen kopen? Er zijn nog een aantal Glamping-arrangementen beschikbaar, inclusief ticket. Maar ja, aan deze luxe-ervaring hangt ook een luxe prijskaartje.

Een kaartje kopen voor Lowlands = een rollercoaster aan emoties

Veel gelukkigen, maar ook veel verliezers in het digitale slachtveld van afgelopen zaterdag. Omdat de tickets voor Lowlands €300 zijn, valt er flink winst te maken op de tickets wanneer je deze voor 120% mag doorverkopen. Veel fans van het festival zijn boos, want hierdoor waren er te veel mensen tickets aan het opkopen voor de doorverkoop.

 

De site van Lowlands was nogal trippy dit jaar

Wie de site van Lowlands heeft bezocht, had waarschijnlijk het gevoel dat ‘ie middenin een LSD-trip zat. Het design bewoog alle kanten op en de kleuren veranderden continu. Wij waren gelukkig niet de enigen die dit opvielen.

Maar hé, als je dit te zien kreeg, dan had je mazzel. Want het grootste gedeelte van de tijd lag de site eruit door het hoge aantal bezoekers.

De torenhoge ticketprijzen zijn het gesprek van de dag

De mensen die zich door de eindeloze wachtrij wisten te werken, kregen meteen een nieuw schrikmoment. De tickets voor Lowlands 2023 kostten namelijk €300. Ja echt, driehonderd euro. Je begrijpt, veel mensen deden hun verhaal op het wereldwijde web.

Kan jij even ‘voorschieten’?

Op zaterdagochtend haalde iedereen zijn spaargeld naar zijn betaalrekening. Want wat als jij als enige van je vriendengroep door de wachtrij komt en tickets moet bestellen voor iedereen? Jep, dan tik je duizenden euro’s af bij Ticketmaster.

Alle +1’s moeten mee

Romy ergert zich vooral aan het feit dat al haar vrienden ineens verkering hebben, waardoor er nóg meer tickets besteld moeten worden.

Toch verkoopt het binnen één klap uit

Die €300 schrikt blijkbaar niet af, want binnen een mum van tijd was het festival stijf uitverkocht. Toch opmerkelijk, dat naar Lowlands gaan een prioriteit is, nu we allemaal op de kleintjes moeten letten. Ach, lang leve de lol dan maar.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.