Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Bizarre Bekentenis 6 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Vera (27): ‘Mijn vriend maakt totaal geen geluid tijdens de seks en dat is doodeng’

Iedere week doet een lezeres bij ons haar verhaal. Dit kan een betekenis zijn, maar ook een zorg óf een gedachte die zij hebben. Van ongemakkelijke dates tot vriendinnenirritaties, en van geldzorgen tot geheime verlangens. Deze week doet Vera (27) haar verhaal.

Vera heeft een tijdje een relatie, maar zit wel met één ding. Hun seksleven is nogal stil, want haar vriend maakt totaal geen geluid.

‘Mijn vriend maakt totaal geen geluid tijdens de seks en dat is doodeng’

De vriend van Vera houdt niet zo van dirty talk en zelfs het maken van geluid is voor hem iets te veel gevraag. Tijdens de nachtelijke escapades is het bij hen is de slaapkamer doodstil, tot de grote ergernis van Vera.

Hi Vera, zou je iets meer kunnen vertellen over jouw situatie?

‘Ik heb sinds twee maanden een relatie. Mijn eerste relatie om precies te zijn. In tegenstelling tot mijn vriendinnen, heb ik 26 jaar van mijn leven als vrijgezel doorgebracht. Totdat ik Yorick ontmoette, in bijna ieder opzicht is hij de man waar ik zo lang op heb gewacht. Na drie maanden daten was het eindelijk zover dat wij een label op onze relatie plakten: we hebben nu officieel verkering.”

En hoe is het om samen te zijn met Yorick?

”Heel fijn, alleen ik mis gewoon het vuurwerk in de slaapkamer. In mijn vrijgezelle jaren heb ik best veel seks gehad, dus ik weet hoe fijn het kan zijn. Met Yorick wilde ik langer wachten, dus hebben we de eerste twee maanden van de dateperiode geen seks gehad. Eigenlijk heb ik mezelf hiermee in de vingers gesneden, want hij houdt er best een aparte gewoonte op na in bed.”

Wat doet hij dan?

”Nou, het is eerder wat hij níet doet. Hij maakt totaal geen geluid. Je hoeft echt niet alles bij elkaar te schreeuwen, maar een beetje geluid vind ik wel prettig. Zelfs zijn ademhaling is doodstil, het is gewoon bijna eng. Als ik geen geluid maakt tijdens de seks, dan is het ijzig stil in de kamer. Voor mij is dit best wel een afknapper.”

Heb je dit weleens met hem besproken?

”Ja, maar het heeft niet veel geholpen. Hij maakt nu af en toe ene heel geforceerd geluid, om vervolgens weer doodstil te zijn. De vibe hierdoor is gewoon niet goed. Ik hoop zo dat hier nog verbetering in komt, want verder vind ik alles aan hem leuk.”

*Vera en Yorick hun naam is gefingeerd. De echte namen zijn bekend bij de redactie.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.