Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Entertainment 30 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

De locatie van The White Lotus seizoen 3 is bekend – dit is alles dat we weten

The White Lotus is onderhand wel de meest besproken serie van het moment te noemen. Er zijn haters, er zijn lovers, maar een ding is zeker: de serie houdt de gemoederen flink bezig. Zo ook nu weer, want de locatie van The White Lotus seizoen 3 is bekend gemaakt.

Hoor je het introdeuntje al op de achtergrond?

The White Lotus als reisinspiratie

Grote kans dat je na het kijken van de eerste twee seizoenen van The White Lotus  flink wat reislust hebt gekregen. Het eerste seizoen, dat zich op een luxe resort op Hawaii afspeelde, bracht ons per direct in de tropische sferen en met ons vele anderen. Het verkeer naar de website van het daadwerkelijke resort, The Four Seasons Maui, is door de HBO serie met zo’n 425% gestegen. Ook het tweede seizoen lijkt veel reizigers te hebben geïnspireerd, want het toerisme in Sicilië is sinds het lanceren zo’n 25% gestegen.

Natuurlijk zijn dit niet de eerste bestemmingen die een boost hebben gekregen door een serie, film, tv-programma of door social media. Ook wij laten ons graag door middel van knappe videocontent inspireren. Zo heeft Mamma Mia ons al richting Griekenland laten reizen, staat Abu Dhabi op onze wishlist sinds de film van Sex and the City en kunnen we niet wachten om New York weer te bezoeken door het bingen van Suits. Ook fungeert TikTok als ultieme hotspot-zoekmachine voor elke avonturier en is in Amsterdam precies te zien welke café’s en eetzaakjes populair zijn op de app – de wachtrijen zijn niet te missen.

Stiekeme hints van producer Mike White

De plek waar het derde seizoen van The White Lotus opgenomen zal worden kan dus een enorme stijging in toerisme verwachten. De geruchten over de nieuwe locatie gingen al een poosje de rondte. Mike White – de maker van de serie – had in een aantal interviews al verklapt dat hij al barstte van de ideeën. Zo gaf hij al aan dat het nieuwe seizoen weer een specifiek thema zal krijgen, namelijk religie en spiritualiteit.

De onthulling: hier zal het nieuwe seizoen van The White Lotus zich afspelen

Ook gaf de locatie van Mike hoogstwaarschijnlijk een hoop prijs. Onze vermoedens dat het derde seizoen in Azië opgenomen zal worden lijkt helemaal te kloppen. Mike is namelijk al op meerdere spots in Thailand gespot, op zoek naar de juiste filmlocaties. Thailand it is, dus.

Op de lancering van het nieuwste seizoen zullen we nog even moeten wachten. De verfilming is nog niet begonnen, de cast is nog niet bekend en HBO heeft aangegeven er nog niets over te kunnen zeggen. We kunnen er dus vanuit gaan dat het écht nog wel even zal duren voor we ons kunnen vergapen aan de volgende mooie locatie van The White Lotus.

Alles wat je moet weten over het derde seizoen van The White Lotus

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.