Anne Smits
Anne Smits Post 30 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Sebastian Bear-McClard, de ex van Emily Ratajkowski, wordt beschuldigd van seksueel wangedrag

Emily Ratajkowski staat deze week in hét middelpunt van de aandacht door haar zoen met Harry Styles in Tokio. Helaas blijft de aandacht rondom EmRata niet bij een onschuldige zoen. Zo wordt haar ex-man beschuldigd van seksueel wangedrag.

Het is niet alleen bij vreemdgaan gebleven…

Emily Ratajkowski’s ex Sebastian Bear-McClard beschuldigd van seksueel wangedrag

Het is niet de eerste keer dat een filmproducent of acteur wordt beschuldigd van seksueel wangedrag. Onder andere Harvey Weinstein, Kevin Spacey en nog veel meer mannelijke machthebbers in de filmwereld kregen te maken met diverse aantijgingen. Nu ook de ex-man van Emily Ratajkowski.

Dit is er, volgens de beschuldigingen, gebeurd

Een 24-jarige vrouw vertelt aan Variety Wednesday dat Sebastian contact met haar opzocht via Instagram toen ze nog maar 17 jaar was. De twee spraken af in een appartement in New York en vervolgens kreeg de vrouw een kleine rol in de film ‘Good Time’. De vrouw was beloofd dat ze een scène op zou nemen met Robert Pattinson, maar in plaats daarvan moest ze een naaktscène opnemen met een voormalige gevangene.

De onbekende vrouw geeft aan dat ze zich volslagen verbijsterd en doodsbang voelde: “De situatie werd alleen maar erger toen een acteur uit het niets in mijn oor fluisterde of ‘hij het erin kon steken’ terwijl de camera’s al draaiden.” Kort na dit incident kreeg de vrouw een consensuele relatie met producent Sebatian Bear-McClard.

Een andere vrouw beweert dat ze de filmproducent ontmoette in New York op 18-jarige leeftijd en dat hij haar allerlei carrièrebeloftes deed. Volgens de vrouw zouden ze seks hebben gehad zonder dat zij hier toestemming voor heeft gegeven. Bear-McClard vertoonde volgens de vrouw verontrustend gedrag. Zo schold hij haar uit en zou hij haar hebben gevolgd via zijn telefoon. Page Six probeerde contact op te nemen met de advocaat van de filmproducent, zonder resultaat.

Het huwelijk van Emily Ratajkowski en Sebastian Bear-McClard

Emily Ratajkowski heeft 4 jaar een relatie gehad met filmproducent Sebastian Bear-McClard. Helaas bleef Sebastian niet trouw en scheidden het stel. Ook zou de betrokkenheid van de tweede vrouw van de beschuldigingen hebben plaatsgevonden tijdens het huwelijk met Emily Ratajkowski. Emily en Sebastian hebben samen een zoontje  genaamd Sylvester (2).

Olivia Wilde voelt zich verraden door vriendin Emily Ratajkowski na de awkard zoen met Harry Styles

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.