Inga Stoit
Inga Stoit Beauty 20 sep 2022
Leestijd: 3 minuten

Feestje op je nagels – dit zijn de mooiste nageltrends van dit najaar

Jup, het is een feit – de herfst is begonnen. Dit betekent dat onze garderobe onder handen moet worden genomen en daar kunnen we qua kleur op onze nagels ook mooi op inspelen. We zagen een aantal kleuren op Instagram voorbijkomen waar je smoorverliefd op wordt. Na het zien van deze kleuren is de intrede van de herfst zo erg niet meer.

Gelakte mooie nagels maken je herfst outfit nog vele malen beter.

Maak je outfit af met mooie nagels

Wat we sowieso deze herfst gaan zien zijn lakleren laarzen. Uiteraard gaan we ook vintage items zien, Docter Martens, chelsea boots en enkellaarsjes met hakken. De laarzen draag je met mooie mini rokken, sjaals van kasjmier en gave trenchcoats. Hierdoor zie je er helemaal on trend uit. En daar horen dus die fantastische nagels bij.

Ga voor: ultra glanzende en gelakte nagels. De diepere kleuren hebben iets geheimzinnigs en bijzonders. Als je het in een categorie zou plaatsen, dan zou je kunnen zeggen ‘vampy chique‘. Dit komt door de diepe kleuren zoals cacao, merlot en krokodillen groen.

We hebben een aantal van onze favoriete nagelartiesten bijzonder mooie kleuren zien posten. We hebben ze op een rijtje gezet zodat jij al dit moois kunt bewonderen. Wij krijgen gelijk zin om de nagellak in te slaan of om hier een afspraak voor te laten maken bij een echte proffesional. En het heerlijke is dat er dus zoveel variaties in de kleurtjes zijn, we absolutely love it.

Dit zijn de mooiste nageltrends van dit najaar

1. Wine black

Wil je weten – Zó blijft je haar gezond in de herfst

2. Old brown

3. Evergreen

4. Black berry

5. Deep purple

6. Leather look

7. Forest green

8. Burgundy

9. Liquorice

10. Rouge noir

11. Inky blue

Om het feest af te maken kan je nog een nail art ontwerp toevoegen. Maar we begrijpen dat dat een beetje een gepriegel is, tenzij de nagelstyliste het doet, natuurlijk.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.