Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 19 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Drama: Victoria Beckham heeft ruzie met schoondochter Nicola Peltz om deze reden

Brooklyn Beckham – zoon van power-couple Victoria en David – trouwde begin dit jaar met Nicola Peltz, dochter van de multimiljonair. Nu, zo’n 6 maanden later, blijkt Victoria zacht gezegd nog steeds geen fan van haar schoondochter te zijn.

“Stop right now, thank you very much”

Familiedrama voor de Beckhams

Ondanks dat wij ons geen coolere schoonmoeder voor kunnen stellen, is de relatie tussen Victoria Beckham en Nicola Peltz al langere tijd ingewikkeld. Geen van beiden lijkt haar best te doen om het op te lossen of om de relatie te onderhouden waardoor Brooklyn niet tussen de twee hoeft te kiezen. Lastig, lastig…

Roddel-sneeuwbaleffect over Nicola en Victoria’s ruzie

Kort voordat het stel trouwde probeerden meerdere mediakanalen al duidelijk te maken dat er iets verkeerd ging tussen de Beckhams en de Peltz-familie. Alhoewel Victoria deze roddels onder controle probeerde te krijgen, veranderde de situatie in een groot sneeuwbaleffect. Betrouwbare bronnen vertelden de media dat Nicola niet is wie dat ze lijkt te zijn. “Nicola wasn’t really famous before she met Brooklyn. Sure, she was rich, but she was an actress with a few small movies to her name. Since marrying Brooklyn, her profile has skyrocketed.” Victoria lijkt hierdoor bang te zijn dat Nicola enkel met haar geliefde zoon getrouwd is voor de fame.

Schoonmoeder versus schoonmoeder

Aan het begin van het familiedrama stond Victoria vooral bekend als de boze schoonmoeder die Nicola niet goed genoeg vond voor haar zoon, maar inmiddels blijkt dat Victoria niet de slechtste is in dit verhaal. Er wordt namelijk gezegd dat Claudia Heffner Peltz (de moeder van Nicola), wilde dat haar dochter in de U.S. trouwde onder de voorwaarden van hun eigen familie en dat ze er niet mee akkoord ging dat Victoria iets toevoegde aan de trouwceremonie (die zo’n $4 miljoen heeft gekost). De ruzie werd verergerd doordat Nicola koos voor een bruidsjurk van Valentino in plaats van een van het modehuis van Victoria. Ook scheen de bruid op dramatische wijze de zaal uit gerend te zijn op haar bruiloft omdat Victoria te veel shine pakte met haar glinsterende zilveren jurk.

Bezorgde moeder Victoria

Inmiddels blijken Vic en David bezorgd te zijn over hun zoon. Volgens hen is er geen balans in hun relatie en doet Brooklyn erg veel voor zijn vrouw, maar krijgt hij hier weinig voor terug. Naar verluidt is Victoria ‘radeloos en angstig’ doordat de ooit zo sterke band met haar oudste zoon Brooklyn momenteel ver te zoeken is en vreest ze later geen band te kunnen hebben met haar eventuele kleinkinderen. Voor de arme Brooklyn hopen wij dat de twee belangrijkste vrouwen in zijn leven het gauw op een volwassen manier bij gaan leggen.

Nicola Peltz deelt een cryptisch bericht na geruchten dat zij en schoonmoeder Victoria Beckham ruzie zouden hebben

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.