Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Haar 16 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

De ‘Old Money Bob’ haalt de quiet luxury estethiek nu ook naar de haarstyling

Een nieuw jaar breekt aan en daarmee ook een nieuw scala aan trends. Modetrends, make-uptrends en ook haartrends. Speaking of: heb jij al gehoord van de Old Money Bob? Deze haarstijl schreeuwt quiet luxury. 

Op een niet zo quiet manier, dus. Totaal anders dan de eerder gehypete Le Petit Bob.

De Old Money Bob haalt de quiet luxury naar de haarstyling

Een prachtige coupe die op je radar moet staan voor je volgende haarafspraak is de Old Money Bob. Van lang haar naar een bob kan even een drempel zijn. Maar dit chique kapsel maakt the big chop een stukje toegankelijker. Op elegantie zul je in ieder geval niets inleveren.

Terug naar de essentie met de Old Money Bob, met zijn klassieke vorm geperfectioneerd door aandacht te schenken aan de glans, de vorm (onberispelijk bot) en de extra ‘oomph’. Als we het meest bouncy kapsel van 2024 moeten kiezen, dan wint de Old Money Bob nu al.

Wat maakt de Old Money Bob zo’n succes?

Als het gaat om de structuur van de coupe, dan draait alles om volume en body. Het volume bij de aanzet geeft een luxe gevoel, terwijl de stompe uiteinden een meer geraffineerde twist geven.

Het is belangrijk om een volledige haarlijn aan te houden bij het knippen van het haar en je te concentreren op het zacht vormgeven van het haar rond het gezicht. Laat aan je kapper vooral veel foto’s zien en zeg dus dat de focus op het volume ligt. Door dit te doen lijkt het haar dikker aan de uiteinden, terwijl er toch beweging rond het gezicht is voor die opvallende veerkracht en body.

Meerder bekendheden spotten we al met de volumineuze bob. Zo zien we model Jourdan Dunn de coupe al rocken, net als influencer Sophie Murray. Zo zie je maar weer: haarkleur en structuur maken voor dit kapsel niets uit.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.