Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Entertainment 9 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

De trailer van de Mean Girls remake is hier en dit zijn de eerste reacties

Het moment waar elke millennial al jaren naar heeft uitgekeken is ein-de-lijk aangebroken: de eerste trailer van de Mean Girls remake staat online, en het is nog beter dan we al hoopte.

Maak je klaar voor een Mean Girls revamp met een moderne twist.

Mean Girls: de ultieme sneak peek van de middelbare school

Er werd al jaren gespeculeerd over een mogelijk vervolg op de originele Mean Girls film uit 2004. Zelfs Lindsay Lohan en Amanda Seyfried waren het er schijnbaar mee eens. Toch is nu duidelijk dat er geen gevolg op de film gaat komen, maar een nieuwe versie. Er is namelijk een remake in de maak.

Voor de fans van de originele Mean Girls film zullen we niet meer uit hoeven leggen waar de film over gaat en wie er ook alweer in speelde. Voor degenen die het even zijn vergeten of (schaam je) nog nooit hebben gekeken, dit is waar het verhaal om draait:

Nadat Cady (gespeeld door Lindsay Lohan) is opgegroeid in Afrika, moet ze het leven op een Amerikaanse High School zien te overleven. Hier raakte ze “bevriend” met drie populaire, maar manipulatieve meisjes (gespeeld door Rachel Mc Adams, Amanda Seyfried en Lacey Chabert).

Tja, klinkt misschien cheesy, maar deze film zit zo vol van nostalgie dat het goed is van foutheid. Speciaal voor iedereen die op is gegroeid met de film, of misschien juist wel voor degenen die niet zijn opgegroeid met de film en daardoor een groot deel van hun algemene ontwikkeling missen (grapje natuurlijk), is er nu een remake onderweg in de vorm van een musicalfilm. Geen musical die je fysiek kunt bezoeken dus, maar een film, voorzien van zang, dans en muziek.

Wanneer gaat de Mean Girls remake in premiere?

De nieuwe versie van Mean Girls kunnen we op 12 januari 2024 op het witte doek verwachten. Schiet al flink op dus. Om ons alvast even extra nieuwsgierig te maken is de trailer al online gekomen en dat vonden we toch wel echt even smullen.

De iconische trailers

Zo zien we in het openingsbeeld al de roze lakhakjes van Cady (die bijna door Blake Lively werd gespeeld) verschijnen, zien we de iconische kerstact, de griezelige Halloween-outfit en het “burn book” weer terug en – misschien wel een van onze favoriete details – ook Tina Fey, de schrijfster van het verhaal en docent op de school waar het zich afspreekt, is weer terug.

Niet dat we de andere leden van de cast van de eerste film ook weer terug kunnen verwachten. Zij zijn vervangen door een jongere garde aan acteurs. Ook benieuwd? De trailer zie je hieronder:

Spontaan benieuwd hoe de originele trailer er nou ook alweer uit zag of zin om de overeenkomsten te spotten? We got you:

Steengoede true crime ‘Till Murder Do Us Part: Soering vs. Haysom’ over meestermanipulator laat je vol verbazing achter

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.