Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 28 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Dé ultieme momagers, Kris Jenner en Meghan Markle’s moeder, hebben elkaar ontmoet

Afgelopen weekend vond het jaarlijkse This Is About Humanity-gala plaats in Los Angeles en het evenement barstte van de celebrities. Hierdoor vond er een iconische ontmoeting plaats, namelijk tussen de moeders van Kim Kardashian en Meghan Markle.

De camera’s van Keeping Up with the Kardashians waren helaas niet aanwezig om deze gedenkwaardige ontmoeting vast te leggen, maar gelukkig zijn er de foto’s nog.

Wereld’s bekendste momagers ontmoeten elkaar bij evenement

Vaak is het voor fans een surrealistisch voorkomen wanneer bekende celebrities elkaar ontmoeten. Niet alleen is het vermakelijk om te zien dat deze beroemdheden dus niet alleen maar in hun films en in de media leven, maar dus ook echt een leven hebben. Ook is het bijzonder hoe ze op elkaar reageren, zich naast elkaar verhouden en elkaar inspireren.

Dit weekend vond zo’n onverwachtse ontmoeting plaats. Tijdens het vijfde jaarlijkse liefdadigheidsgala van This Is About Humanity in L.A., zijn Kim Kardashian en Kris Jenner gespot in het gezelschap van niemand minder dan Doria Ragland, de moeder van Meghan Markle.

Een gala vol A-listers

Het gala bracht niet alleen veel A-listers zoals Eva Longoria, Jordana Brewster, Jeff Bezos en Lauren Sanchez samen, maar ook de momagers Kris Jenner en Doria Ragland. De vrouwen, die een aantal van de meest bekende kinderen ter wereld op de wereld hebben gezet, leken het goed te kunnen vinden met elkaar en poseerden samen stralend op de foto’s.

Verschillende dresscodes

Extra grappig zijn de foto’s doordat de vrouwen voor totaal verschillende evenementen gekleed lijken. De moeder van Meghan, Doria Ragland droeg een schattige, zomerse bloemenjurk gecombineerd met casual camelkleurige ballerina’s en natuurlijk haar vlinder-tattoos in het zicht. Kris Jenner ging daarentegen voor een meer glamourous all-white outfit met een extravagante verenkraag en maakte haar look af met een handtas van Chanel.

Ondanks dat de moeders de spotlights stalen tijdens het evenement, zou Kim, Kim niet zijn als ze niet ook wat aandacht wist te trekken. Zij deed dat dit keer door te debuteren met een nieuwe coupe: met pony en paardenstaart.

Zie hier alle beelden.

De grote afwezige

Helaas was de dochter van de andere moeder, Meghan Markle, niet aanwezig bij het evenement. Toch is er een grote kans dat we haar binnenkort weer vaker in het openbaar kunnen bewonderen. Zo gaat ze dit boek verfilmen samen met haar man, Prins Harry en is ze volgens vele bronnen momenteel in gesprek met verschillende bekende regisseurs en producers voor een mogelijke terugkeer op het witte doek.

De nanny van Khloé Kardashian post een vlog en zo ziet haar werkdag eruit

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.