Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Fashion 19 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

De ultieme stylingtip van 2023: trek de verkeerde schoenen aan

Als jij je aan de modekant van TikTok begeeft, dan heb je waarschijnlijk al van de ‘wrong shoe theory’ gehoord. En als het aankomt op goed mode-advies, dan blijkt deze theorie een schot in de roos te zijn. En het enige wat je hoeft te doen, is de verkeerde schoenen aantrekken.

Easy as that.

Trek de verkeerde schoenen aan met de ‘wrong shoe theory’ 

In 2023 zijn er geen regels wat het stylen van schoenen betreft. Of beter gezegd: de eerdere regels mogen gebroken worden. Door te kiezen voor het ‘verkeerde’ paar schoenen creëer je een interessante look. Denk bijvoorbeeld aan een sporty outfit met ballerina’s of juist een hele elegante jurk met dad sneakers. Of wat dacht je van een joggingbroek met hakken?

Styliste Allison Bornstein kwam met de geniale theorie. ”let me remind you of the easiest way to give your look personality… CHOOSE THE WRONG SHOE. a shoe can really take a look from being obvious and straight-forward to more interesting and unique” schrijft de styliste bij haar video op Instagram.

Het liefst mixen en matchen wij tig verschillende stijlen door elkaar in onze looks. Maar als jij wat terughoudender bent, dan is het dragen van de ‘verkeerde’ schoen een goed begin voor een meer excentrieke kledingstijl.

Onze favoriete looks met de ‘verkeerde’ schoenen

Deze looks bewijzen dat the wrong shoe de perfecte keuze was.

Ballerina’s bij een stoere cargobroek

Stoer en elegant met elkaar combineren blijft een succesformule. Wij zijn verliefd op deze look van content creator Ellen Claesson.

Hakken met sokken

Sokken in sandalen zijn ineens weer hip. De Nederlandse Elba weet wel hoe ze look in één klap interessant maakt.

Comfy schoeisel

Elise Bak doet het even voor: je outfit afmaken met een paar heerlijk comfortabele stappers. Waar wij bij een jurk of rok graag grijpen naar hakken, bewijst zij dat Birkenstocks net zo leuk zijn.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.